Tarmin ongestructureerde data beheren

Marc Husquinet Marc Husquinet is redacteur van Data News.

Met zijn Data Defined Storage-aanbod wil Tarmin de snelle groei van ongestructureerde data beheren door de ‘metadata’ op te sporen.

Met zijn Data Defined Storage-aanbod wil Tarmin de snelle groei van ongestructureerde data beheren door de ‘metadata’ op te sporen. Om het hoofd te bieden aan de snelle groei van ongestructureerde data stelde Tarmin zijn Data Defined Storage voor op de recente Storage Networking World. “Ons doel is om de waarde van de ongestructureerde data te benutten dankzij ons GridBank-aanbod. Hiermee kunnen we de gegevens opslaan, controleren en de waarde ervan begrijpen om er een businesstroef van te maken in het kader van een data-centric beheerarchitectuur”, legt Shahbaz Ali, president en CEO, uit.

GridBank biedt een geïntegreerde oplossing voor data-archivering, e-mailarchivering, ILM (information lifecycle management), data retention management en het beheer van de conformiteit en de wetgeving, terwijl de opslagkosten aanzienlijk dalen.

De commercialisering van het product verloopt volgens 2 pijlers: in het kader van een 3-jarige overeenkomst met IBM enerzijds, en via resellers en MSP (managed services providers) anderzijds. De onderneming telt momenteel ongeveer vijftig werknemers en verhuisde onlangs haar hoofdkantoor van Londen naar Boston (er is een overeenkomst in de maak met Ingram Micro voor de USA).

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content