Tata sluit miljoenencontract met GDF Suez

Tata Consultancy Services gaat zijn diensten aanbieden aan GDF Suez. Ook de Belgische activiteiten vallen onder het contract.

Tata Consultancy Services gaat zijn diensten aanbieden aan GDF Suez. Ook de Belgische activiteiten vallen onder het contract.

De exacte waarde van de overeenkomst wordt niet bekendgemaakt, maar het gaat volgens TCS om een meerjarenovereenkomst van meerdere miljoenen euro’s. Het bedrijf gaat de energieleverancier ondersteunen bij de rationalisatie en standaardisatie van de CRM- en factureringsapplicaties en dit in België, Nederland en Frankrijk.

“Dit is de eerste ‘landmark’-deal, die de uitzonderlijke synergiën tussen de wereldwijde kwaliteiten van TCS en de lokale talentenpool, alsmede de kennis die we hebben gewaarborgd via de overname van Alti S.A, versterkt,” zegt Kumar Narayanan, director & country Head van TCS Frankrijk. “De geïntegreerde kwaliteiten stellen ons in staat een nog uitgebreidere serie diensten en oplossingen te leveren om onze klanten in Europa te helpen bij het competitiever maken van hun business.”

Tata Consultancy Services gaat binnenkort, mede door de overname van Alti, een TCS SAP Innovation Center opzetten in de regio Île-De-France. Dat moet later dit jaar actief worden. In Frankrijk is het bedrijf sinds 1992 actief en telt het meer dan vijftig klanten.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content