Mobile Vikings geeft klanten ruimere mobiele databundel

© Getty Images
Michel van der Ven
Michel van der Ven Technologiejournalist bij Data News.

Virtuele operator Mobile Vikings voerde woensdag een update van zijn mobiele abonnementen door. Abonnees krijgen maandelijks voortaan aanzienlijk meer mobiele data, zonder meerprijs. Bij de goedkoopste formule wordt de hoeveelheid data zelfs verdubbeld.

De upgrade gebeurt automatisch en geldt voor alle mobiele formules (zie het tabelletje bij dit artikel). Het ‘oude’ abonnement van 12 euro krijgt maandelijks 1 gigabyte extra (en gaat van 4 GB naar 5 GB), maar is vanaf 24 januari niet meer beschikbaar voor nieuwe klanten. Bestaande gebruikers kunnen dit abonnement desgewenst gewoon behouden, maar voor drie euro extra per maand kunnen ze voortaan 15 gigabyte – het drievoudige – opsouperen. En volstond 4 GB per maand eigenlijk wel, dan is downgraden naar de nieuwe formule van 10 euro een optie.

Mobile Vikings-abonnees worden op basis van hun huidige tariefplan aan de start van de nieuwe facturatieperiode automatisch op het gunstigere tariefplan overgezet. Voor Vikings met een herlaadkaart verandert er niets.

© Mobile Vikings

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content