Telenet doopt zakelijk aanbod om naar Fluo

© photosteve101/Flickr

De negen Business Shakes van Telenet veranderen van naam. Voortaan gaat het aanbod verder onder de naam Fluo.

De negen Business Shakes van Telenet veranderen van naam. Voortaan gaat het aanbod verder onder de naam Fluo.

Na King & Kong, Whop & Whoppa en Rex & Rio ontsnapt ook het zakelijke aanbod niet aan een opmerkelijke naamsverandering en productvereenvoudiging. Het gaat in totaal om vier bundels. Allen met een downloadsnelheid van 120 Mbps. Als klant kan je kiezen voor een upload van 6 Mbps (Business Internet 120) en 0,5 TB volume of 8 Mbps (Business Internet 120 Plus) en 2 TB volume. Een vaste lijn is altijd inbegrepen, digitale televisie is optioneel.

Telenet mikt met Fluo op zelfstandigen en kleine ondernemingen. Naast sterke specificaties benadrukt het bedrijf dat zakelijke klanten kunnen rekenen op een snelle service. “We leggen de nadruk op een snelle, persoonlijke dienstverlening. De klant kan altijd zonder wachten terecht bij een specifieke helpdesk en indien gewenst komt de technieker dezelfde dag nog langs.” zegt Martine Tempels, senior Vice President Telenet for Business.

Bestaande zakelijke klanten krijgen de upgrade automatisch. Zij worden geïnformeerd en automatisch omgezet tussen 23 september en 30 november.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content