Telenet komt met iPhone 4 voor 1 euro

Telenet start vrijdag met de verkoop van de iPhone 4.

Telenet start vrijdag met de verkoop van de iPhone 4. Het telecombedrijf biedt de smartphone van Apple ook apart aan, maar wie het toestel combineert met een een tweejarig abonnement kan de iPhone vanaf 1 euro aanschaffen. De koper moet wel al minstens vier maanden telefonie-, internet- of digitale televisieklant zijn.

In losse verkoop biedt Telenet vanaf vrijdag de iPhone 4 aan aan 630 euro (16 GB) of 740 euro (32 GB). Zowel de witte als zwarte toestellen zijn te verkrijgen en het bedrijf maakt zich sterk dat het over voldoende voorraad beschikt,

Telenet biedt de iPhone 4 van 16 GB daarnaast aan aan 199 euro voor wie een tweejarig iPhone 45-contract onderschrijft. Dat komt volgens het bedrijf overeen met het gemiddelde profiel van de smartphonegebruiker. Er zijn ook uitgebreidere en beperktere formules, met aangepaste verkoopprijs voor de iPhone.

Commercieel directeur Patrick Vincent benadrukte dat Telenet ook mobiel internet toegankelijker wil maken. Daarom voert het bedrijf een lanceringscampagne voor WiFree, waarmee het sinds januari zijn breedbandinternetklanten gratis toegang aanbiedt tot de 1.200 Telenet-hotspots. Tegen 2013 moeten dat er 2.000 worden.

De iPhone is vanaf vrijdag online te koop bij Telenet of in de Telenet- en BelCompany-winkels.

Bron: Belga

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content