Telenet verhoogt internetsnelheid

© Belga

Telenet verhoogt de snelheid van een aantal consumenten- en zakelijkelijke abonnementen. Ook de uploadsnelheid krijgt een stevige upgrade.

Telenet verhoogt de snelheid van een aantal consumenten- en zakelijkelijke abonnementen. Ook de uploadsnelheid krijgt een stevige upgrade. De hogere snelheden waren bij een aantal klanten al merkbaar sinds een paar weken. Maar nu bevestigt Telenet dat het vanaf vandaag bij alle klanten (met de verbeterde abonnementen) van toepassing is en dit zonder aanpassing of meerkost. Ook Whop, Whoppa of Fluo-klanten genieten van de verhoging.

Concreet gaat Internet 120 van 120 naar 160 Mbps met een upload van 10 megabit per seconde. Internet 60 krijgt voortaan een uploadsnelheid van 5 Mbps met een volume van 150 GB.

Voor zakelijke klanten gaat het abonnement Business Internet 80 voortaan naar 120 Mbps met een volume van 2 terabyte. Business 120 stijgt naar 160 Mbps en 10 Mbps upload. Ook hier gaat de limiet naar 2TB. Business 120 Plus krijgt maar liefst 200 Mbps download, 10 Mbps upload en een downloadvolume van drie terabyte.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content