The CRM Warehouse in de cloud van Dimension Data

Frederik Tibau expert Digital Innovation & Growth bij Agoria

De Belgische cloud integrator The CRM Warehouse gaat voortaan gebruik maken van de infrastructuur van Dimension Data voor zijn clouddiensten. Daartoe hebben beide partijen een verregaande overeenkomst gesloten.

De Belgische cloud integrator The CRM Warehouse gaat voortaan gebruik maken van de infrastructuur van Dimension Data voor zijn clouddiensten. Daartoe hebben beide partijen een verregaande overeenkomst gesloten. The CRM Warehouse doet sinds kort uitsluitend beroep op de caas-infrastructuurdiensten van Dimension Data. Hierdoor kan de Mechelse integrator zich naar eigen zeggen volledig focussen op zijn klanten, en hoeft hij niet langer te zorgen voor de productie van voldoende capaciteit (voldoende servers en hardware waarop applicaties van klanten gemanaged worden).

The CRM Warehouse zou al langer een partner zoeken die het beheer van het infrastructuurgedeelte kon overnemen. Dankzij de samenwerking met Dimension Data moet het bedrijf nu niet langer investeren in intern beheer van de it-infrastructuur, en in specifieke expertise die hierbij komt kijken.

Concreter beschikt The CRM Warehouse nu over onbeperkte capaciteit, die bovendien uiterst schaalbaar is. “Dat is een enorme toegevoegde waarde”, zegt algemeen directeur Tom Symoens van de Mechelse integrator.

“Dankzij onze samenwerking met Dimension Data en onze keuze voor hun cloud ecosysteem kunnen wij onze service nu volledig afstemmen op onze klanten. Wij kunnen onze klanten onbeperkte servercapaciteit aanbieden die uiterst performant is en dit vanuit een uiterst beveiligde omgeving en tegen een zeer concurrentiële prijs.”

“We zijn blij dat we The CRM Warehouse mogen verwelkomen in het Cloud Ecosysteem van Dimension Data”, vult business development manager van de cloud business unit bij Dimension Data Stephane Munster aan.

“Dankzij de keuze voor de public cloud service van Dimension Data kan The CRM Warehouse zijn ambities – met name Saas en andere diensten met een toegevoegde waarde aanbieden – in een stroomversnelling brengen.

Over de ordergrootte van de deal tussen Dimension Data en The CRM Warehouse wordt verder niets bekend gemaakt.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content