Tobania gaat samenwerken met Huawei

© .

IT-Integrator Tobania, het fusiebedrijf tussen Tobius en Saga Consulting Group, gaat met Huawei in zee voor zijn Infrastructure & Security Solutions.

De samenwerking steunt op drie domeinen: securitydiensten, infrastructure hardware (zoals servers) en storage. Onder die drie zitten onder meer networking, cloud computing & datacenter, enterprise wireless, infrastructure en security solutions & services.

“Het is de eerste keer dat we met hen samenwerken,” zegt Francy Lutgens, business unit manager Infrastructure & Security Solutions bij Tobania. “Traditioneel werken we vooral met spelers als HP en Dell samen. Voor IT security is dat vooral Palo Alto en IBM. Maar we zochten naar een extra omgeving en zo kwamen we uit bij Huawei.”

Huawei vervangt dus geen bestaande speler maar breidt het aanbod van Tobania verder uit. Lutgens is alvast tevreden van de eerste ervaringen. “Ze zijn enorm supportgericht, ze hebben ook veel mensen in België, wat bij sommige spelers vandaag zeldzaam is. En de prijs/performance verhouding is extreem goed.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content