Tweede prijs op rij voor ondersteuning HP

Net zoals vorig jaar was het weer HP dat over de beste score haalde in de TechCity Mystery Contact Challenge, een wedstrijd die de kwaliteit van de technische ondersteuning test.

Net zoals vorig jaar was het weer HP dat over de beste score haalde in de TechCity Mystery Contact Challenge, een wedstrijd die de kwaliteit van de technische ondersteuning test.

Dat het nog niet al te best gesteld is met de ict-ondersteuning via ‘hotlines’ en e-mail [schreven we onlangs op onze website]. Het onderzoek daarrond was een opwarmertje voor de jaarlijkse TechCity Mystery Contact Challenge. Dat is een onderzoek dat de technische ondersteuning van verschillende it-bedrijven test op 9 technologische terreinen. TechCity doet dat via steekproeven van ‘mystery bellers’.

HP kwam voor het tweede jaar op rij als beste naar boven dankzij zijn sterke technische ondersteuning voor digitale fototoestellen. “De grote kracht van HP schuilt in de kwaliteit van de behandeling bij het onthaal van zijn klanten,” luidt de beoordeling van TechCity. Naast de uitstekende beleefdheid bij telefonische contacten beheersen de operatoren perfect de taal van de gebruiker. Bovendien zorgt de interactiviteit van het telefoongesprek ervoor dat men zeer vaak tot een kwalitatieve diagnose komt, een waarborg voor een efficiënte oplossing.”

Ook op vlak van e-mailsupport deed HP het erg goed. “100% van de ontvangen mails werd beantwoord met een zeer gepersonaliseerd bericht dat was opgesteld in een uitstekende spelling. De inhoud van de e-mail toont ook aan dat men het probleem van de gebruiker goed begrijpt, zodat men tot een zeer relevante oplossing kan komen.”

Tot slot kreeg HP voor het medium ‘web’ de score van 95,18% “dankzij de goede organisatie van de inhoud van zijn website, de relevantie van de gepubliceerde onderwerpen en de grote interactiviteit die de bezoekers wordt geboden, zoals chat en talloze geautomatiseerde supportoplossingen”.

PDA & Smartphone: SONY ERICSSONHardware Connexion Netwerken: BELKINHome Video: PIONEERAll-in-One-printers: BROTHERConstructeurs draagbare computers: MSILeveranciers van internettoegang: MOBISTARGPS: PIONEERDraagbare multimediaspelers: SAMSUNGDigitale fototoestellen: HP

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content