VanRoey.be levert komende 4 jaar security bij Smals

© istock
Kristof Van der Stadt
Kristof Van der Stadt Hoofdredacteur bij Data News

VanRoey.be mag de komende 4 jaar securityoplossingen leveren aan Smals. Die zal de oplossingen gebruiken voor verschillende overheidsdiensten- en instellingen.

VanRoey.be wordt via een pas gegunde raamovereenkomst met Smals leverancier van het volledige Fortinet security portfolio bij overheidsinstellingen in de sociale zekerheid en gezondheidszorg. VanRoey.be wordt zo (indirect) leverancier van onder andere de RVA, RSZ, RIZIV, Kind en Gezin en diverse Sociale Fondsen en OCMW’s. Smals schreef deze raamovereenkomst uit om schaalvoordeel bij overheidsdiensten te creëren rond de aankoop en implementatie van securityoplossingen.

Keuze voor Fortinet

De keuze viel op producten van onder meer Fortinet, zoals die aangeboden worden door VanRoey.be. Fortinet is marktleider in unified threat management (utm) en biedt ook beschermingen tegen de meest recente cyberaanvallen. VanRoey.be introduceerde Fortinet al jaren geleden in ons land. Onder meer De Lijn, Immoweb, Fluxys, Van Lanschot Bankiers, Bobbejaanland en AZ Turnhout maken gebruik van de securityoplossingen. “Dit contract met Smals is een erkenning van de cybersecurity & Fortinet knowhow die we het laatste decennium opbouwden”, klopt Pat Van Roey, general manager VanRoey.be zich op de borst.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content