Vente-Exclusive.com verkozen tot beste webwinkel

Op de negende BeCommerce Awards wint kledingwinkel Vente-Exclusive.com de prijs voor beste webshop. In totaal werden er 17 prijzen uitgereikt.

Op de negende BeCommerce Awards wint kledingwinkel Vente-Exclusive.com de prijs voor beste webshop. In totaal werden er 17 prijzen uitgereikt.

De grote winnaar dankt zijn prijs aan zijn bekendheid bij het publiek en de uitstekende resultaten van vorig jaar. Daarmee volgt Vente-Exclusive Zalando op dat vorig jaar de award naar huis mocht nemen.

De jury van de BeCommerc Awards reikte zelf vijf prijzen uit. De Starter Award ging naar Chocoladewinkel CarréNoir.be. Pizza.be wint de Mobile Award, onder meer voor zijn ruime beschikbaarheid op mobiele platformen. Sarenza.be krijgt de Cross Border Award en mag binnenkort op kosten van BeCommerce naar Barcelona om er zijn webshop voor te stellen io de Global E-commerce Summit.

Kledingwinkel Close-up.be van Katja Retsin wint de Starters Award, inclusief een geldprijs van vijfduizend euro.. Yves Rocher wordt bekroond als meest milieubewust en wint zo voor het tweede jaar op rij de Green Award.

Verder brachten veertigduizend consumenten hun stem uit voor de twaalf publieksprijzen. Dit zijn de respectievelijke winnaars. Voeding: Wijnvoordeel.be Elektronica: Replacedirect.be Huis, Tuin & Dier: Ledsky.be Kleding & Toebehoren: Snapstore.be Multimedia: Unigro.be Ontspanning & Vrije tijd: Smartphoto.be Reizen: Travelbird.be Financiële producten: Belfius.be Telecom: Belgacom.be Schoonheid & Gezondheid: Lensonline.be Vliegtickets: Jetairfly.com

De awards werden afgewisselend door enkele presentaties. Onder meer van Uber, dat zijn alternatieve taxidienst kwam voorstellen en van Mobile Vikings, dat zijn communityaanpak uit de doeken deed.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content