VIDEO: De dvd-drone van Netflix

© dvd.netflix.com
Michael Ilegems Chef van Knack Focus en KnackFocus.be

Amazon creëerde eind vorig jaar een buzz op het web met een filmpje van zijn pakjesdienst per drone. Netflix steekt hier nu de draak mee: in een satirisch filmpje stelt de streamingdienst zijn ‘dvd-drone’ voor.

In een video prestenteert Netflix ‘Drone 2 Home’: “een revolutionaire bezorgdienst voor dvd’s”, aldus Hank Breeggemann, hoofd van de dvd-divisie bij Netflix.

In het filmpje levert een witte drone ter grootte van een schoendoos rode Netflix-pakjes af bij mensen thuis of op kantoor, maar even goed door het open dak van een auto of in de toiletten.
“Onze drones leveren uw dvd’s af enkele seconden nadat u ze aan uw winkelwagentje hebt toegevoegd. Met een locatiedienst voor uw smartphone, bereiken de dvd’s u bovendien waar u ook bent.”

De video, gemaakt door dvd.netflix.com met toestemming van Netflix, is uiteraard een grap, die knipoogt naar Prime Air, Amazons vorig jaar aangekondigde dronedienst.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content