Voordelen van een headset

Ook al zijn er intussen tal van nieuwe kanalen ontstaan die de samenwerking tussen mensen ondersteunen, toch blijft de mondelinge, telefonische communicatie een sleutelelement in de bedrijfsvoering van elke onderneming. Een headset maakt telefoneren een stuk makkelijker en efficiënter.

Productiviteit

Op kantoor kan het heel druk zijn. Dankzij het gebruik van een headset werkt u efficiënter. U kunt een document inkijken of een bericht versturen terwijl u aan de lijn blijft met een gesprekspartner. Zo doet u letterlijk twee dingen tegelijk. U gaat doelgericht te werk en presteert beter. Op die manier draagt de headset bij aan een aangename werksfeer en de tevredenheid van de medewerkers.

Ergonomie en comfort

U belt veel en voert vaak lange gesprekken. In dat geval is het niet zo handig wanneer u de hele tijd een hoorn of een draagbare telefoon in de hand moet houden. Klemt u de hoorn vaak tussen oor en schouder, dan kan dat op termijn klachten aan rug en nek veroorzaken. Met een headset werkt u in een comfortabele houding en gaat bellen vanzelf een stuk makkelijker. Een headset is volgens uw persoonlijke voorkeur verstelbaar en zorgt zo voor comfort. Een headset is bovendien heel licht om dragen. Tijdens het gebruik ondervindt u geen enkele hinder.

Voordelen van een headset

Bewegingsvrijheid en mobiliteit

Dankzij een headset kunt u ook op kantoor handenvrij bellen. U bent tijdens een telefoongesprek niet langer gebonden aan uw bureau. Met een headset krijgt u volledige bewegingsvrijheid in de kantooromgeving. Het laat u toe de kwaliteit van het gesprek te verbeteren, bijvoorbeeld omdat u tijdens de conversatie makkelijk documenten kunt raadplegen of online informatie kunt opzoeken.

Meer informatie: www.sennheiser.be/cco

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content