Voormalige Belgische BT-baas aan de slag in de VS

Frederik Tibau expert Digital Innovation & Growth bij Agoria

De voormalige Belgische BT-baas Bas Burger gaat aan de slag in de VS en in Canada. Naast de verantwoordelijkheid voor BT’s activiteiten in deze regio’s, gaat hij leiding geven aan de ‘consumer packaged goods’.

De voormalige Belgische BT-baas Bas Burger gaat aan de slag in de VS en in Canada. Naast de verantwoordelijkheid voor BT’s activiteiten in deze regio’s, gaat hij leiding geven aan de ‘consumer packaged goods’ en de ‘chemie’-verticals, en blijft hij farma overzien.

In een vorig leven (vanaf 2008) was de Nederlander nog ceo van BT Benelux. In 2010 schoof Burger echter door naar de functie van ‘president’ voor BT Global Commerce in de verticals logistiek, farma & chemie en manufacturing (in EMEA en Latijns Amerika), en werd hij in de Benelux vervangen door de huidige ceo Edwin Hageman.

Vandaag verhuist Bas Burger naar BT Global Commerce in de VS en in Canada. Van zijn vorige functie neemt hij nog de wereldwijde verantwoordelijkheid voor farma mee, en hij krijgt er nog de sector consumer packaged goods en chemie bij.

Voor dat hij zijn carrière bij BT aanvatte, was Burger nog executive vice president bij Getronics, en ceo van KPN Entercom Solutions.

BT is al meer dan 20 jaar actief in de Verenigde Staten en Canada, heeft daar eigen netwerkinfrastructuur en bedient meer dan 1.000 klanten in Noord-Amerika, waaronder 74 procent van de Fortune 500-bedrijven.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content