Zakelijke versie Evernote verkrijgbaar in België

De enterprise-versie van de populaire notitie-app Evernote is vanaf nu verkrijgbaar in heel de E.U., waaronder ook België.

De in december vorig jaar voorgestelde zakelijke versie van Evernote is voortaan verkrijgbaar in alle landen van de E.U., aangevuld met Noorwegen en IJsland. Volgende week zal Evernote Business ook verkrijgbaar zijn in Australië en Nieuw-Zeeland. Eerder konden al bedrijven in Canada, Frankrijk, Duitsland, Japan, Zwitserland, het V.K. en de V.S. intekenen. De zakelijke versie is ondertussen verkrijgbaar in 26 landen. Evernote wil dit aantal op termijn uitbreiden tot 50. Zeventig procent van Evernote’s 50 miljoen klanten woont overigens ook nu al buiten zijn thuisbasis in de V.S.

Wie intekent op Evernote Business kan zijn persoonlijke account blijven gebruiken, maar krijgt er een tweede account bij voor zakelijke data. Evernote Business kan centraal worden beheerd. Zakelijke notities kan men met collega’s en klanten delen. Bedrijven kunnen notities beschikbaar maken voor werknemers door ze naar een soort van bibliotheek te uploaden.

Evernote Business kost 10 dollar per gebruiker per maand. Dat geeft recht op 2 gigabyte opslag voor persoonlijk gebruik en nog eens zoveel voor zakelijke gebruik. Volgens Evernote heeft het al 2.000 zakelijke klanten, waarvan 40% buiten de V.S.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content