Zion komt met ‘Security for Life’

Guy Kindermans Guy Kindermans is freelance journalist bij Data News.

Het ‘Music for Life’-initiatief van Studio Brussel vindt ook weerklank in de security-wereld.

Het ‘Music for Life’-initiatief van Studio Brussel vindt ook weerklank in de security-wereld. Zion Security biedt een goedkope ‘quick scan’ aan, met een schenking aan het Rode Kruis.

Aids is een zwaar lot om dragen, maar erger nog is het voor kinderen die door deze ziekte de ondersteuning en zorg van hun ouders verliezen. Studio Brussels ‘Music for Life’ werft in zijn lustrumeditie fondsen voor het Rode Kruis, dat hiermee acties voor weeskinderen in zuidelijk Afrika ondersteunt.

Door de gevolgen van de ziekte verliezen de kinderen de nodige zekerheid tijdens hun jeugd, verliezen ze de ‘security’ die ouders hen kunnen bieden. Security is de specialiteit van Zion Security, dat in een actie aanbiedt bij bedrijven een ‘quick scan’ uit te voeren, voor een verminderd bedrag (1.500 i.p.v. 2.500 euro) en waarvan 500 euro wordt doorgestort aan het Rode Kruis.

De quick scan omvat naast een detectie van kwetsbaarheden in het bedrijfsnetwerk en toepassingen, tevens een suggestie voor een oplossing en een uitgebreid rapport. De actie loopt van 6 december tot 23 december, de slotdag van ‘Music for Life’. “De actie is officieel geregistreerd,” meldt Zion Security nog, terwijl “deelnemende bedrijven zullen vermeld worden op deze website en in al onze communicatie.” Meer informatie over deze actie op www.security forlife.be .

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content