5 redenen om afscheid te nemen van uw oude pc

AMD
Advertorial

Advertorial verbindt organisaties met de lezers van en doet een beroep op de specialisten van Roularta Brand Studio voor tekst en illustraties. De inhoud wordt eventueel aangebracht door de partner en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

5 februari 2021, 11:48 Bijgewerkt op: 17 augustus 2022, 07:44

In deze onzekere tijden kan een pc-moderniseringsstrategie de productiviteit van de werknemer een grote boost geven én voor een streepje voor op de concurrentie zorgen.

Door Beth Stackpole

Het is verleidelijk om bij het op afstand werken vanwege COVID-19 te denken dat ‘uit het oog’, ook ‘uit het hart’ is op het gebied van pc’s. Als uw werknemers kunnen videobellen, zullen ze ook wel met een maximale productiviteit werken. De waarheid is echter ingewikkelder.

Als uw organisatie, zoals vele andere, om de vier jaar de pc’s vervangt, zou de nieuwe golf van werken op afstand in ieder geval die cyclus moeten verkorten. Al vóór de wereldwijde gezondheidscrisis werden gebruikers mobieler dan ooit, waardoor risico’s op het gebied van veiligheid, flexibiliteit, efficiëntie en doeltreffendheid groter werden.

IT-personeel staat voor ongekende uitdagingen omdat men vrijwillig en uit voorzorg op afstand blijft werken. Het in de organisatie opnemen van nieuwe werknemers, de huidige werknemers ondersteunen en de systemen onderhouden voor maximale productiviteit zijn uitdagingen waar ze mee worstelen, terwijl ze ook het hoofd boven water proberen te houden met hun taken op hoger niveau.

Het op schaal beheren van verouderde systemen is al moeilijk als iedereen op één plek is, en nu dat zeldzaam wordt, vermenigvuldigen de problemen zich exponentieel. Een onderneming kan zich niet veroorloven om regelmatig tot stilstand te komen en werknemers kunnen steeds meer gefrustreerd raken naarmate ze minder productief zijn.

“Verouderde systemen leveren kosten op voor ondernemingen op het gebied van verminderde productiviteit en veiligheidsrisico’s. Nu een groot deel van de werknemers op afstand werkt, staan IT-managers voor nog grotere onderhouds- en ondersteuningsuitdagingen,” zegt Matt Unangst, Director of Commercial Client Business bij AMD.

Over kosten gesproken, TechAisle kwam in 2016 tot de conclusie dat het wel 1700 dollar per jaar kan kosten om pc’s te onderhouden die meer dan 4 jaar oud zijn (Small Business PC Study, TechAisle, 2016). Dat soort verborgen kosten kunnen een bedrijf ongemerkt raken en de totale eigendomskosten verhogen.

Als uw organisatie het vernieuwen van pc’s nog steeds als een luxe beschouwt, probeer het dan te zien als een mogelijkheid om immense verbeteringen in de productiviteit, prestaties en samenwerking tot stand te brengen. De AMD Ryzen™ PRO 4000 familie van processors en partnerplatforms vervullen bijvoorbeeld alle behoeftes van modern computergebruik voor elke organisatie en bieden rechtstreekse toegang tot productiviteit en pc-modernisering.

Nog steeds niet overtuigd? Hier zijn vijf goede redenen om nu voor pc-vernieuwing te kiezen.

Prestaties krijgen een enorme boost. We kregen te maken met de nieuwe realiteit van werken in 2020: verhoogde complexiteit, werkdruk managen, zeer veel multitasken en op afstand werken. De AMD Ryzen PRO-processors bieden met de Ryzen 7 PRO 4750U-processor de meeste cores en threads in een mobiele zakelijke processor voor ultradunne notebooks. Deze staat garant voor uitstekende prestaties en reactievermogen bij allerlei soorten manieren van werken, van het verwerken van gegevens, het renderen van videoconferentiegesprekken tot het compileren van code. (*)

(*) Per februari 2020. “Meeste cores en threads” in een mobiele zakelijke processor voor ultradunne notebooks. RNP-19

Het AMD Ryzen 7 PRO 4750U-platform levert bijvoorbeeld tot 37% snellere prestaties als het Microsoft Office draait in de PCMark 10 applicatiesbenchmark, vergeleken met de Ryzen 5 PRO 3700U-processor van de vorige generatie. Daarnaast levert hetzelfde AMD-platform tot 19% snellere prestaties in Microsoft Word, tot 77% snellere prestaties in Excel en tot 27% snellere prestaties in PowerPoint ten opzichte van de vorige generatie.

5 redenen om afscheid te nemen van uw oude pc

Deze buitengewone prestatie gaat niet ten koste van de batterijduur. AMD Ryzen PRO-processors dragen bij aan de productiviteit van werknemers door tot 20 uur aan batterijduur te leveren op een premiumplatform. (*)

(*) Een op de juiste manier geconfigureerde HP EliteBook 835 G7 met AMD Ryzen 7 PRO 4750U-processor krijgt tot 24 uur aan MM14 batterijduur. De daadwerkelijke batterijduur zal variëren op basis van verschillende factoren, zoals, maar niet uitsluitend door: systeemconfiguratie en software, instellingen, productgebruik en -leeftijd, en omstandigheden. AMD heeft geen onafhankelijke test uitgevoerd of de claim over de batterijduur geverifieerd. Ga naar www.bapco.com voor meer informatie. RNP-28

Verbeterde beveiligingsfuncties. Het beschermen van gevoelige bedrijfsinformatie is nog nooit belangrijker geweest. Moderne notebooks en pc’s worden vaak nooit volledig uitgeschakeld, waardoor het risico op gegevensdiefstal hoger wordt. AMD Ryzen PRO-processors met AMD PRO-beveiliging bieden een gelaagde benadering voor beveiligingsfuncties om de gegevens tegen slimme aanvallen te beschermen en om te voorkomen dat het werk stil komt te liggen. Naast een reeks beveiligingsfuncties op silicon- en firmwareniveau bevatten AMD Ryzen Pro-processors de AMD Memory Guard systeemgeheugenencryptie om het risico op fysieke geheugenaanvallen te verlagen, zelfs als de laptop in de stand-bystand staat.

IT-beheer wordt veel makkelijker. IT-afdelingen, die al veel op hun bord hebben, kunnen alle hulp gebruiken bij de ondersteuning van op afstand werkende werknemers. AMD PRO Manageability is een volledig crossplatform functionaliteit die is ingeschakeld op alle PRO-processors en het op afstand beheren van apparaten makkelijker maakt. Met AMD PRO Manageability kan IT een gecombineerde omgeving van pc’s in hun vloot beheren, van versimpelde toepassing van Windows® Autopilot en efficiënt patchbeheer om beveiligingskwetsbaarheden aan te pakken, tot continu beheer voor een grote hoeveelheid systeemproblemen. AMD Ryzen PRO-processors bieden ook volledige ondersteuning voor Microsoft Endpoint Manager, een door de cloud aangedreven verzameling beheertools om beveiligde endpoints en applicaties te faciliteren, toe te passen, te beheren en veilig te stellen in een organisatie.

Efficiëntie krijgt een boost. Simpel gezegd hebben organisaties de nieuwste hardware nodig om moderne software-ervaringen van tegenwoordig te draaien. Verouderde systemen zorgen ook voor aanzienlijke verborgen kosten, zoals constant onderhoud en reparatie, wat ten koste gaan van de winst en hoger is dan de kosten van het upgraden van pc’s en laptops. Nieuwe pc’s die worden aangedreven door Ryzen PRO-processors zorgen voor meer efficiëntie door uitstekende prestaties en tot 20 uur aan batterijduur op een premium platform te bieden, wat de productiviteit verhoogt door ‘downtime’ te voorkomen die bij oude hardware hoort, zoals een lange opstarttijd, regelmatige crashes en verkorte batterijduur, en – als alles verloopt zoals het hoort – door de TCO te verlagen met minder stroomgebruik door een efficiëntere processor. (*)

(*) Totale eigendomskosten (TCO): aanschafkosten + exploitatiekosten. Elektriciteit behoort tot de exploitatiekosten, waardoor efficiëntere processors voor een lagere TCO kunnen zorgen dan minder efficiënte processors die meer stroom gebruiken.

Met kwaliteit van de bovenste plank, betrouwbaarheid op lange termijn en geplande softwarestabiliteit kunnen nieuwe pc’s met Ryzen PRO-processors rust brengen in organisaties en zijn ze een logische keuze voor de op afstand werkende en zeer mobiele werknemers van vandaag de dag.

Kies wijs en profiteer. Of het nu om een notebook of desktop gaat, AMD Ryzen PRO-processors zijn beschikbaar in een breed aanbod van commerciële OEM-producten met verschillende prijzen, waardoor ondernemingen allerlei opties hebben voor verschillende budgetten en behoeftes van gebruikers.

Zelfs tijdens een pandemie is de markt sneller dan ooit in beweging. Uw organisatie kan het zich niet veroorloven om langzamer te gaan als er zoveel opties zijn om een streepje voor te houden op de concurrentie en de productiviteit van werknemers hoog te houden.

Ga naar de volgende links voor meer informatie:

https://www.amd.com/en/where-to-buy/commercial-systems

https://www.amd.com/en/processors/laptop-processors-for-business

https://www.amd.com/en/ryzen-pro

https://www.amd.com/en/technologies/pro-technologies

https://community.amd.com/community/amd-business/blog/2020/05/07/the-new-standard-for-modern-business-notebooks-amd-ryzen-pro-mobile-processors

©2020 Advanced Micro Devices, Inc. Alle rechten voorbehouden. AMD, het AMD Arrow-logo, Ryzen en combinaties daarvan zijn handelsmerken van Advanced Micro Devices, Inc. Andere productnamen die in deze publicatie worden gebruikt zijn slechts ter identificatie en zijn mogelijk handelsmerken van hun respectievelijke bedrijven. PID# 20667227-A