Ben je klaar voor jouw digitale transformatie?

Innocom
Partner Content

Partner Content verbindt organisaties met de lezers van en doet een beroep op de specialisten van Roularta Brand Studio voor tekst en illustraties. De inhoud wordt eventueel aangebracht door de partner en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

29 maart 2022, 14:34 Bijgewerkt op: 17 augustus 2022, 06:50

De wereld verandert snel. Om relevant en competitief te blijven, moeten bedrijven hun strategie sneller dan ooit aanpassen en uitvoeren. Het gaat er daarbij niet alleen om gericht en snel technologie in te zetten, maar vooral met de juiste mensen de transformatie vorm te geven. IC Institute stoomt voor jouw bedrijf de profielen klaar die deze digitale transformatie begeleiden.

Een wendbare organisatie speelt snel in op de toenemende concurrentie en de snelle evolutie in de voorkeuren van de klant. Succesvolle bedrijven stappen af van de traditionele en vaak logge aanpak van transformatie. Ze kiezen voor een meer wendbare, agile manier van werken.

Ben je klaar voor jouw digitale transformatie?

Ontwikkeling van eigen talent

Door de toenemende complexiteit en het stijgende belang van technologie zijn de rol en waarde van architectuur niet verdwenen. Integendeel, bedrijven blijven op zoek naar een aanpak die leidt tot snellere besluitvorming en meer flexibele, digitale oplossingen. Daarom is er meer dan ooit nood aan competente medewerkers met het profiel van een moderne architect. Zij moeten de organisatie doorheen die moeilijke digitale transformatie leiden.

De medewerkers met het juiste potentieel – en die passen binnen de cultuur van de organisatie – ontwikkelen tot moderne architecten met de gewenste mindset zorgt doorgaans voor het beste resultaat. Die medewerkers kennen de organisatie al en krijgen zo de kans om zich binnen de onderneming verder te ontplooien. Dat zorgt er niet alleen voor dat de organisatie op termijn de juiste mensen in huis heeft, maar vergroot ook de kans dat het talent aan boord blijft.

Ben je klaar voor jouw digitale transformatie?

Opleiding in functie van transformatie

IC Institute stoomt de profielen klaar die deze digitale transformatie begeleiden. Het evalueert competenties, staat in voor persoonlijke coaching en biedt een breed aanbod aan trainingen en opleidingen in het kader van digitale transformatie. Via de masterclasses leert IC Institute jouw medewerkers onder meer hoe ze relevant blijven als architect of transformatieleider. Ook hoe ze een architectuur bouwen en onderhouden binnen een agile omgeving.

De opleiding Master of Science in Enterprise Architecture reikt de tools aan om o.a. een enterprise blueprint en transformatie roadmap te ontwikkelen, te beheren en tegelijk kwaliteit en security te integreren. Daarnaast heeft het traject ook aandacht voor communicatievaardigheden, onder meer om via communicatie met de verschillende stakeholders een maximale impact te realiseren.

Onafhankelijke partner

IC Institute, deel van INNOCOM, is een onafhankelijke instelling die samenwerkt met pioniers, toonaangevende bedrijven en academische organisaties van topniveau. Als onafhankelijke partner kunnen ze vergelijken en objectief adviseren zodat telkens de beste passende oplossingen gekozen worden.

Meer weten? Ontdek het volledige aanbod op www.icinstitute.be.