De award voor AWS Partner Network (APN) Consulting Partner van het jaar in de Benelux gaat naar … Cloudar!

Cloudar
Advertorial

Advertorial verbindt organisaties met de lezers van en doet een beroep op de specialisten van Roularta Brand Studio voor tekst en illustraties. De inhoud wordt eventueel aangebracht door de partner en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

10 november 2020, 14:52 Bijgewerkt op: 9 maart 2023, 13:26

Het Belgische Cloudar wint de titel AWS Partner Network (APN) Consulting Partner of the Year 2020. De APN Partner Awards geven erkenning aan toonaangevende partners van Amazon Web Services (AWS) die een sleutelrol spelen in het helpen van klanten om innovatie te stimuleren en oplossingen te bouwen op AWS. Als experten in het ontwerpen, bouwen en beheren van AWS-cloudinfrastructuren, is Cloudar dan ook zeer tevreden en vereerd met deze award.

Als relatief jong bedrijf – opgericht in 2014 – is Cloudar erin geslaagd om AWS al voor de derde keer te imponeren met hun uitmuntende werk. In 2018 ontvingen ze reeds de APN Benelux Advanced Partner Business Award, gevolgd door de AWSome Award Benelux in 2019. Wanneer je het traject van Cloudar van naderbij bekijkt, komt het dan ook niet echt als een verrassing dat ook deze derde award in de wacht wordt gesleept.

Vanaf het prille begin is Cloudar voor 100% gericht op het aanbieden van AWS-oplossingen; een focus die ook behouden zal blijven naar de toekomst toe. De klanten zijn voornamelijk gevestigd in België, Nederland en Luxemburg. Sinds 2019 werkt Cloudar echter ook samen met enkele grote internationale klanten. Met een omzet van meer dan tien miljoen euro per jaar, doen steeds meer klanten van over de hele wereld beroep op de expertise van Cloudar.

Cloudar heeft als AWS Premier Partner reeds het hoogste APN-niveau bereikt en is tevens de enige AWS Premier Partner in de Benelux die zowel de AWS Migration Competence als het AWS Managed Service Provider Partnership (MSP) heeft behaald. Op zich is dit best wel een indrukwekkende prestatie gezien de diepgaande kennis, ervaring en expertise die vereist wordt om deze audits te doorstaan. Cloudar begeleidt klanten tijdens het migratieproces naar AWS en kan desgewenst ook de volledige migratie uitvoeren. De meeste klanten maken na de migratie ook nog eens gebruik van het 24/7 Managed Services aanbod, dat garant staat voor zorgeloze operationele ondersteuning op maat van de klant.

Naast deze prestigieuze onderscheidingen is Cloudar ook ISO/IEC 27001 certified en een AWS Well-Architected Partner. AWS Well-Architected partners zijn een selecte club van AWS partners die hun kennis en expertise mogen aantonen door workloads van (potentiële) klanten gratis te reviewen en te remediëren door middel van door AWS gefinancierde consultancy.

Praktijkgerichte workshops over een onderwerp naar keuze zijn eveneens mogelijk dankzij het het “AWS Immersion Days”-partnership.

Bent u op zoek naar AWS expertise, een AWS Well-Architected Review van uw workloads of gewoon naar een praktische workshop op maat? Neem zeker een kijkje op de website van Cloudar (www.cloudar.be) en neem gerust even vrijblijvend contact op.