De succesformule van 30 jaar duurzaam partnership tussen HPE en Savaco

Savaco
Advertorial

Advertorial verbindt organisaties met de lezers van en doet een beroep op de specialisten van Roularta Brand Studio voor tekst en illustraties. De inhoud wordt eventueel aangebracht door de partner en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

15 november 2021, 14:46 Bijgewerkt op: 17 augustus 2022, 07:46

Klanten IT-technisch ontzorgen en hen bijstaan om hun businessprocessen te verbeteren, dat is waar IT-dienstverlener Savaco reeds 30 jaar garant voor staat. Een missie die heel wat kracht wordt bijgezet dankzij een duurzaam partnership met Hewlett Packard Enterprise (HPE). Samen sterker is dan ook niet voor niets de succesformule van Savaco’s oprichters Carl Sabbe en Rik Vandemoortele. Als technologieverspreider gaat Savaco steeds voor kwaliteitsvolle IT-oplossingen die bedrijven en organisaties helpen om hun digitale ambities te realiseren.Een missionstatement die HPE voor de volle 100% ondersteunt.

Oplossingen met impact

Savaco is ruim 30 jaar actief in de IT-wereld en mag zichzelf al even lang HPE-partner noemen. HPE is vandaag nog steeds een even strategische partner als toen waardoor beide bedrijven dagelijks verder bouwen aan IT die staat als een huis. Daar waar HPE zorgt voor de technologie, zorgt Savaco – dankzij hun nabijheid tot de klant – voor solide IT-oplossingen die organisaties een tastbare meerwaarde opleveren in hun race naar digitale transformatie. In een wereld waarin always-on de norm is en downtime te allen tijde moet vermeden worden, is voorkomen immers beter dan genezen. Dankzij een uitmuntend inzicht in de noden van de klant, een betrouwbare IT-omgeving en dienstverlening van de bovenste plank zorgen Savaco en HPE ervoor dat IT-omgevingen 24/7 up-and-running blijven.

Zo ondersteunen ze bedrijven en organisaties o.a. met het realiseren van solide en up-to-date datacenters en moderne werkplekken. Dit steeds met de nodige focus op beveiliging van data en applicaties. Hierbij worden oplossingen opgebouwd vanuit innovatieve, maar bewezen, technologieën en diensten. Of het nu gaat om een IT-platform voor een automatisch magazijn, de uitbouw van een stabiele ICT-omgeving of het optimaliseren van IT-security, Savaco zorgt met technologie van HPE telkens voor een digitale dienstverlening op maat.

Samen sterker

De kracht van het partnership tussen HPE en Savaco zit volgens CEO’s Carl Sabbe en Rik Vandemoortele in de fijne match tussen het DNA van beide organisaties. “HPE is niet alleen erg vooruitstrevend, maar ook toegankelijk, wat zorgt voor een zeer menselijke benadering”, vertelt Carl Sabbe. “Met HPE’s goede ondersteuning, vinden we telkens opnieuw een goede oplossing voor onze gezamenlijke klanten.”

“Onze medewerkers zijn ook steeds bereid om voortdurend bij te leren en zich de juiste competenties aan te meten. Hierbij kunnen ze telkens rekenen op de ondersteuning van HPE. Het is o.a. met deze know-how en expertise dat we echt meerwaarde creëren voor onze klanten en hun wensen naadloos kunnen vervullen”, aldus Rik Vandemoortele.

Award winning partnership

Omdat Savaco voortdurend kwaliteit, innovatie en meerwaarde terugvindt in technologie van HPE, doet de IT-dienstverlener er reeds 30 jaar beroep op. Een partnership dat dit jaar beloond werd met maar liefst 2 awards. Nadat HPE Savaco eerder dit jaar beloonde met een award voor Midmarket & SMB Partner of the Year, werden ze recent ook benoemd tot Northern Western Europe Rising Star of the Year 2021.

“We zijn ongelooflijk tevreden dat we met een partner als Savaco elke dag het verschil kunnen maken bij bestaande en nieuwe klanten. De omzetgroei die Savaco met ons verwezenlijkte benadrukt deze verdienste nog eens en is het absolute bewijs dat Savaco een terechte winnaar is van beide awards. Partners die HPE’s producten en processen door en door kennen, weten van aanpakken en worden dan ook erkend voor hun bewezen diensten”, aldus Stephane Lahaye – Managing Director BeLux bij HPE.

Wat brengt de toekomst?

Om up-to-date te blijven in een steeds veranderend digitaal landschap biedt Savaco – in samenwerking met HPE – heel wat innovatieve diensten aan. Om de duurzame samenwerking kracht bij te zetten, willen beide dan ook volop inzetten op de toekomst en dat betekent strategische ambities effectief omzetten in pragmatische en realistische inspanningen. Om klanten optimaal te ondersteunen krijgen hybrid cloud, cybersecurity en artificial intelligence in een digital-first strategie reeds de nodige aandacht en krijgen CIO’s hierbij de nodige ondersteuning zodat er kan gefocust worden op de corebusiness.

Bent u op zoek naar een resultaatgerichte IT-partner?

Aarzel niet en neem contact op met Savaco

Neem contact op