Hoe ook jij beter kan samenwerken nu HP de technologie van Poly integreerde in zijn productgamma

HP
HP
Partner Content

Partner Content verbindt organisaties met de lezers van en doet een beroep op de specialisten van Roularta Brand Studio voor tekst en illustraties. De inhoud wordt eventueel aangebracht door de partner en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

6 februari 2023, 10:54 Bijgewerkt op: 6 maart 2023, 14:07

Sinds begin dit jaar maakt Poly deel uit van HP. Deze integratie zorgt ervoor dat eindgebruikers nog beter kunnen samenwerken met de meest geavanceerde tools en technologieën. Dankzij de combinatie van slimme oplossingen op het vlak van audio en video(bellen) en moderne computers en accessoires, kunnen werknemers naadloos samenwerken, op eender welke locatie.

Onze manier van samenwerken evolueert

Je herinnert het je vast nog wel. Tot enkele jaren geleden waren vergaderzalen vaak kil en beschikten ze over whiteboards. Nu zijn vergaderzalen aangename ruimtes voorzien van moderne apparatuur die reageert op het menselijk gedrag. Denk maar aan een groot scherm waarmee we documenten of beelden delen en een video bar met een kwalitatieve camera. Die laatste volgt de spreker voortdurend en brengt hem duidelijk in beeld. Zo is de vergaderzaal de ideale ruimte geworden om op een dynamische manier te overleggen en informeren, maar evenzeer om te brainstormen, creëren en videobellen met collega’s of klanten die zich op een andere locatie bevinden. En het beste van al? Het voelt zo natuurlijk aan waardoor we ons verbonden voelen met elkaar en met ons werk.

Slim samenwerken op élke werkplek

Werknemers weten vandaag wat ze willen en nodig hebben om gelukkig te zijn: tools en technologieën die niet enkel passen bij hun dagelijkse taken om efficiënt te werken, maar die hen ook de flexibiliteit bieden om te werken waar ze willen. Iemand die zich vaak verplaatst – ook op kantoor – heeft bijvoorbeeld baat bij een lichte notebook met audio- en videoaccessoires zoals een headset. Ook een conferentietelefoon en videoconferentiesysteem maken de uitrusting van het kantoor af. Bovendien kunnen al deze accessoires naadloos integreren met samenwerkingsplatformen zoals Microsoft Teams, Zoom en nog vele andere. Zo kunnen we slim en beter samenwerken op élke werkplek. Op hybridworkplace.be ontdek je hoe zo’n samenwerkingsomgeving met slimme apparatuur er kan uitzien.

Hoe ook jij beter kan samenwerken nu HP de technologie van Poly integreerde in zijn productgamma