Hoe veilig zijn uw bedrijfsgegevens op mobiele toestellen? Doe de test!

Proximus
Partner Content

Partner Content verbindt organisaties met de lezers van en doet een beroep op de specialisten van Roularta Brand Studio voor tekst en illustraties. De inhoud wordt eventueel aangebracht door de partner en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

12 augustus 2020, 12:19 Bijgewerkt op: 17 augustus 2022, 07:42

In België is het aantal mobiele werkers de afgelopen jaren pijlsnel gestegen. Werknemers in de zorg, schoonmaak, transport, bouw en andere sectoren werken meer en meer met smartphones, tablets en andere mobiele toestellen. Zij hebben dus nood aan een uiterst veilige digitale omgeving. En dat geldt ook voor uw bedrijf. Door mobiele toestellen beter te beheren, zorgt Proximus voor een sluitende beveiliging van uw bedrijfsgegevens. Zodat u en uw medewerkers overal met een gerust hart kunnen werken.

Mobiele werkers in België maken steeds meer gebruik van smartphones, tablets en andere mobiele apparaten. Zo kunnen medewerkers in de zorgsector data van de patiënten te beschikking hebben op een mobiele app. Poetspersoneel of bouwvakkers krijgen een mobiel toestel mee met hun werkschema of planning van de dag. In Antwerpen hoeven de havenarbeiders niet langer naar het tewerkstellingskantoor maar krijgen ze hun taken van de dag gewoon via de smartphone binnen. En stadspersoneel heeft altijd alle informatie bij de hand, zodat ze de burgers nog beter kunnen helpen.

Proximus zorgt voor een sluitende beveiliging, van server tot smartphone. Mobiele werkers kunnen met een gerust hart werken, zonder zich zorgen te maken over gegevens die verloren raken of gehackt worden.

Uw gemoedsrust

En dat wilt u toch ook in uw bedrijf? De digitale transformatie is immers volop bezig. We gebruiken ook op het werk steeds meer mobiele toestellen en applicaties, en onze bedrijfsgegevens bewaren we in de cloud. Maar dat brengt uitdagingen met zich mee. Nieuwe technologieën vergroten het risico op cyberbedreigingen en lekken van bedrijfsgegevens. Proximus zorgt voor uw gemoedsrust!

Neemt uw bedrijf maatregelen om zijn mobiele toestellen te beschermen tegen datalekken? Wat is uw aanpak aangaande het beheer van de mobiele toestellen van uw bedrijf? Met een korte vragenlijst komt u al heel veel te weten. Doe de test en maak kans op een consultancygesprek met een van onze experten.

Proximus bekijkt niet alleen de technologische kant. Uw bestaande beveiligingsprocessen worden onder de loep genomen en uw medewerkers worden in het hele verhaal nauw betrokken. Want hun onlinegedrag bepaalt mee de cyberbeveiliging.

360°-aanpak

Eenmaal uw beveiligingssystemen geïnstalleerd zijn, waarschuwen ze u bij elke cyberbedreiging. Dat kan overweldigend zijn, soms tot wel duizenden waarschuwingen per dag. Door monitoring op afstand kan Proximus de opvolging van de bedreigingen op zich nemen.

Cyberaanvallen krijgen geen kans want Proximus gaat voor een 360°-aanpak: het voorspellen, het voorkomen en het opsporen van mogelijke aanvallen, en daarop gepast reageren.

Verwacht u niet aan ingewikkelde, tijdverspillende constructies. Integendeel, met Proximus kiest u voor een heel gebruiksvriendelijk management van al uw mobiele apparatuur. Met toestellen die op afstand geconfigureerd en beveiligd worden, zonder dat de gebruiker moet tussenkomen en kostbare tijd verliest. Zelfs als de medewerkers werken op hun persoonlijk toestel, is de veiligheid gegarandeerd. Gebruiksvriendelijke apps zorgen voor dat extra laagje gemoedsrust, met oogscreening, online tijdsregistratie en zonder ingewikkelde wachtwoorden.

U hoeft zich dus geen zorgen meer te maken en uw medewerkers kunnen overal met een gerust hart werken. Daar voelt iedereen zich goed bij: u, uw medewerkers én uw klanten.

Zijn uw bedrijfsgegevens bij mobiele werkers goed beveiligd? Doe de test en maak kans op een consultancygesprek met een van onze experten. Kijk snel op www.proximus.be/mobilesecurity