Ondernemers doorbreken de codes met de CUPRA Formentor

CUPRA
CUPRA
Partner Content

Partner Content verbindt organisaties met de lezers van en doet een beroep op de specialisten van Roularta Brand Studio voor tekst en illustraties. De inhoud wordt eventueel aangebracht door de partner en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

15 juni 2021, 08:35 Bijgewerkt op: 17 augustus 2022, 07:45

CUPRA, de constructeur van premiumwagens die niet aarzelt om de codes van de sector te doorbreken, heeft zopas zijn nieuwe model gelanceerd: de CUPRA Formentor. Enkele disruptieve ondernemers mochten in primeur kennismaken met deze prestatiegerichte hybride. Hierbij de getuigenis van Dario Vunckx bij MicroFlavours, de meest indrukwekkende verticale stadsboerderij in Brussel.

Dario Vunckx (23) is een van de twee jonge ondernemers van MicroFlavours die microgroenten telen op een Brusselse stadsboerderij. Dat zijn miniatuurexemplaren van bekende groenten als komkommer en radijs. Met hun verticale installaties in de kelders van een verlaten brouwerij in Molenbeek kweken ze klimaatonafhankelijk het hele jaar door. Zo levert MicroFlavours scheuten van radijzen, rucola en koriander per fiets aan sterrenrestaurants en hotels in onze hoofdstad en omgeving.