Vijf redenen om uw workstation te upgraden

AMD
Advertorial

Advertorial verbindt organisaties met de lezers van en doet een beroep op de specialisten van Roularta Brand Studio voor tekst en illustraties. De inhoud wordt eventueel aangebracht door de partner en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

1 december 2021, 10:45 Bijgewerkt op: 17 augustus 2022, 06:46

Er komen alleen maar intensieve computertaken bij. Dat kan de keuze voor een workstation bemoeilijken, omdat elke unieke taak genuanceerde prestatievereisten heeft. Dat maakt het moeilijker om voor de hele organisatie één prestatiestandaard neer te zetten.

Uiteenlopende taken, elk met hun unieke prestatievereisten, vragen om meer op maat gemaakte configuraties, geoptimaliseerd om specifieke bottlenecks aan te pakken. Het gaat daarbij niet alleen om het aantal cores of de kloksnelheid. Problemen met management en beveiliging zijn kritiek, zeker binnen een modern, uitgespreid personeelsbestand.

Uw kans: uw workstationplatform upgraden

Het goede nieuws is dat innovaties van AMD een nieuwe generatie workstations mogelijk hebben gemaakt die de verwachtingen waarmaken – en er zelfs op vooruitlopen. Overstappen op AMD Ryzen™ Threadripper™ levert niet alleen een enorme upgrade op, maar ook een nieuw workstationplatform.

1. Snellere single-threaded prestaties

Bij het vergelijken van single-threaded prestaties is de frequentie of kloksnelheid cruciaal. Hoewel hiermee niet de volledige vermogens van de CPU worden gemeten, zorgt een hogere frequentie ervoor dat taken die niet geparallelliseerd kunnen worden, zoals dat bij 3D-modelleren en ontwerptools wel kan, sneller worden verwerkt. De huidige AMD Ryzen™ Threadripper™ PRO 3945WX is zo’n 35 procent sneller dan de concurrerende workstationprocessor.

2. Multi-thread prestatiewinst

De nieuwe generatie workstationprocessors verlegt de grenzen als het gaat om de multicore hyper-threaded taken. De 64-core AMD Ryzen™ Threadripper™ PRO 3995WX is twee van de beste concurrerende processors te snel af in de populaire rendering-benchmark V-Ray.

3. Robuuste uitbreidbaarheid en aanpassingsmogelijkheden

Naast een hogere kloksnelheid, maximaal 64 cores en een geheugencapaciteit van 2 TB, biedt de huidige generatie AMD Ryzen™ Threadripper™-processors 128 PCIe 4-lanen die uiteenlopende geavanceerde configuraties mogelijk maken om verschillende GPU’s, opslag van hoge snelheid en andere PCIe-uitbreidingsapparaten te ondersteunen.

4. Gigantische geheugenbandbreedte

AMD Ryzen™ Threadripper™ PRO-processors ondersteunen tot 2 TB aan systeemgeheugen. Dat komt van pas om grote hoeveelheden informatie – zoals grote datasets of scènebestanden – snel aan de CPU aan te bieden voor verwerking.

5. Geavanceerde beveiligings- en beheerfuncties

AMD PRO-technologieën bieden organisaties toegang tot hypermodern beheer op afstand en beveiligingstools die goed samengaan met andere IT-investeringen.

Vijf redenen om uw workstation te upgraden

Een stap die voelt als een sprong

Een modern workstationplatform stelt uw meest getalenteerde mensen in staat om hun beste werk te leveren waar en wanneer uw organisatie dat het hardst nodig heeft. Het betekent dat problemen sneller een oplossing krijgen, producten sneller tot leven komen, en snelheid en efficiëntie u een concurrentieel voordeel bezorgen.