“Werken bij delaware is boeiend, uitdagend en afwisselend”

delaware
Partner Content

Partner Content verbindt organisaties met de lezers van en doet een beroep op de specialisten van Roularta Brand Studio voor tekst en illustraties. De inhoud wordt eventueel aangebracht door de partner en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

9 augustus 2018, 14:39 Bijgewerkt op: 17 augustus 2022, 07:25

David Koller studeerde toegepaste informatica aan de KHLeuven. Na zijn studies werkte hij drie jaar als ERP-consultant. Twee jaar geleden ging hij een nieuwe uitdaging aan en verdiept hij zich bij delaware in Microsoft Dynamics 365 for Operations. Samen met zijn partner en een zoontje van zes maanden woont David in Drogenbos.

“Ik ben nogal een vroege vogel. Het is niet uitzonderlijk dat ik al om halfacht op kantoor ben in Gent. Ik ga door mijn e-mail, bekijk de status van de lopende projecten en het project waar ik die dag op werk, en bepaal welke zaken prioriteit krijgen. Om negen uur heb ik een eerste vergadering over een project. Samen met het team overlopen we enkele vragen, waarna iedereen weer verder aan het werk kan.”

“Bij delaware vul je zelf je agenda in. Tussen tien en twaalf uur trek ik vandaag tijd uit voor inhoudelijk werk. Ik wil graag concrete problemen aanpakken. Dat zoiets kan, is typisch voor delaware. Ik ben hier gestart als functioneel consultant, maar delaware geeft me de ruimte om ook taken rond projectmanagement op te nemen. Dat zorgt voor afwisseling en houdt het boeiend.”

Bij delaware vul je zelf je agenda in en krijg je ruimte om te groeien in je job. Dat zorgt voor afwisseling en houdt het boeiend.

“Soms gaan we ’s middags uit eten met een paar collega’s, maar vandaag blijf ik op kantoor omdat we voor een specifiek dossier advies gevraagd hebben aan een expert. Ik overloop zijn opmerkingen, voeg zelf nog een paar ideeën toe en plan een moment in om het dossier samen met een collega af te werken. Later stappen we daar als team mee naar de klant.”

“In de namiddag ga ik samen met twee collega’s langs bij een klant. Delaware heeft er een eerste groot stuk van een implementatie opgeleverd. Vanuit het team willen we graag bekijken hoe de oplossing loopt en afspraken maken om het geheel ter plaatse te testen. Tussenin krijg ik een telefoontje van een andere collega. Ze had een specifiek probleem bij een klant en wilde graag even mijn mening horen. Door onze kennis en ervaring te delen, reiken we onze klanten de best mogelijke oplossing aan.”

Door kennis en ervaring te delen met collega’s, reiken we onze klanten de best mogelijke oplossing aan.

“Vanmorgen ben ik vroeg gestart. Dat geeft me de flexibiliteit om rond halfvijf te vertrekken richting kinderopvang, om mijn zoontje op te halen. Onderweg bel ik nog even met een Franse klant waar we onlangs een project hebben afgerond. Iets over zes uur ben ik thuis en zit de werkdag erop.”

Wil jij ook zo’n uitdagende en gevarieerde job? Solliciteer dan nu via www.delaware.pro/jobs