Desktopvervanger voor zakelijk gebruik

De Dell Vostro 3500 is een dekstopvervangende laptop die leverbaar is met Intel Core i3 of i5 Dual processoren en naar keuze met Intel HD videochip of Nvidia GeForce GT330M grafische kaart.

De Dell Vostro 3500 is een dekstopvervangende laptop die leverbaar is met Intel Core i3 of i5 Dual processoren en naar keuze met Intel HD videochip of Nvidia GeForce GT330M grafische kaart.

Hoewel Dell hem positioneert als desktopvervanger en hij met zijn 15,6-inch (40 cm) LED-scherm redelijk groot is, valt zijn gewicht (2,4 kg zonder optisch station) erg mee. Ook de dikte werd tot een minimum beperkt (vooraan 2,29 en achteraan 3,19 cm). De Vostro 3500 blijft daarmee erg draagbaar.

Klavier

De aluminiumbehuizing ziet er strak en stijlvol uit. Je kunt het deksel in drie verschillende kleuren bestellen: zilver, rood of brons. Die kleuraccenten keren dan ook terug aan de zijkanten van de notebook. De randen rond het scherm en het toetsenbordgebied zijn matzwart. De Vostro 3500 heeft geen apart numeriek klavier. Onder het toetsenbord bevinden zich wel brede polssteunen, met in het midden een aanraakgevoelig vlak en helemaal rechts een vingerafdruklezer.

HDMI Het led-verlichte scherm heeft een resolutie van 1366 x 768 pixels. Er zit een antireflecterende laag op het scherm die de zichtbaarheid erg verbetert. De uitrusting van de Vostro 3500 is redelijk compleet. Onze versie kwam met een Intel Core i5-430M processor aan 2,27 GHz. Opmerkelijk voor een zakelijke laptop is dat je ook een HDMI-aansluiting krijgt. eSATA is eveneens van de partij, alsook een 34 mm ExpressCard-sleuf.

Standaard krijg je er een lithium-ion batterij met zes cellen bij, maar optioneel kun je ook voor een krachtigere batterij met 9 cellen gaan, of opteren voor een lichtere accu met 4 cellen. Onze versie was verder uitgerust met een harde schijf van 320 GB met een omwentelsnelheid van 7200 tpm en een Nvidia GeForce GT310M grafische kaart met 512 MB videogeheugen.

Conclusie Je kunt de Vostro 3500 kopen met de Home Premium of Professional versie van Windows 7. 64-bit Windows is merkwaardig genoeg geen optie op de Dell-site. Dell zou vanaf april ook de optie Ubuntu Linux aanbieden, maar op het moment dat we dit schrijven kun je dat alleszins in de Belgische online winkels nog altijd niet selecteren en dat is jammer. De Dell Vostro 3500 is een krachtige laptop voor kleinzakelijk gebruik met een goed uitrustingsniveau en een goede prijskwaliteitverhouding.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content