Realistisch racegames spelen met Ferrari Cockpit

Thrustmaster introduceert een racesysteem met een gestroomlijnd ontwerp in de metallic kleuren van de Ferrari 430 Scuderia “musetto”.

Thrustmaster introduceert een racesysteem met een gestroomlijnd ontwerp in de metallic kleuren van de Ferrari 430 Scuderia “musetto”.

De Ferrari Wireless GT Cockpit 430 Scuderia Edition is een snel te monteren cockpit met stuur en pedaalset voor pc en PlayStation 3 om racegames nog realistischer te beleven. Je kan de cockpit volledig instellen afhankelijk van de grootte van de gebruiker (volwassen of kind) en de wijze van zitten (bank of stoel). De set heeft een mechanisme dat de eenmaal geselecteerde positie vergrendelt. De verzwaarde voet en het gewicht van 10,5 kilo zorgen voor een optimale stabiliteit, aldus Thrustmaster.

De Ferrari Wireless GT Cockpit 430 werkt met WiFi. Het draadloos bereik bedraagt meer dan 10 meter. De cockpitset werkt met batterijen die ongeveer 50 uur meegaan. Het H.E.A.R.T (HallEffect Accurate Technology)-systeem zorgt voor grote precisie. Het stuur heeft een doorsnee van 28 cm en is tot in de kleinste details een replica van het stuur op de Ferrari 430 Scuderia. Het heeft de Manettino-draaiknop met vijf standen voor het direct afstellen van de wagen tijdens een race, metalen sequentiële schakelflippers en een rubberachtige grip. De metalen pedalen zijn geïnspireerd door de Ferrari 430 Scuderia en het rempedaal beschikt over een magnetische weerstand. De cockpit is opvouwbaar en heeft een afneembaar stuur en een draaggreep om de set op te bergen.

De Thrustmaster Ferrari Wireless GT Cockpit 430 Scuderia Edition is leverbaar vanaf juni voor een adviesprijs van 249,99 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content