Review: universele case voor 10″ tablets van Case Logic

Case Logic SureFit Folio 2.0 © Case Logic

In het SureFit-gamma biedt Case Logic diverse aanpasbare hoezen voor tablets van 7 tot 10 inch. We testten de SureFit Folio 2.0 voor 10-inch tablets.

De SureFit Folio 2.0 for 10″ Tablets (CSUE-1110) hoes van Case Logic kan je in verschillende standen plooien, zodat je je tablet zowel liggend als staand kunt gebruiken. Deze “booklet style” hoes bestaat in het zwart, bruin en roze. Het is een universele hoes waarin elke 10-inch tablet past.

De tablet wordt vast in de case gemonteerd met behulp van drie met rubber beklede metalen grepen. (Er bestaat ook een goedkopere 1.0 versie van deze hoes met elastische bevestiging van de tablet.)

De onderste grepen kun je ongeveer een centimeter uittrekken, zodat je je tablet ook snel weer uit de hoes kunt verwijderen. Op de bovenste hoesklep zit er een elastische band waarmee je de twee delen tijdens het transport bij elkaar houdt.

Wij probeerden de case uit met verschillende tablets van 9 à 10 inch en die pasten er allemaal probleemloos en secuur in. Het gaat dan onder andere over de Samsung SM-T520 (10″; te zien op de foto), de nieuwe Samsung Galaxy Tab S2 of SM-T810 (9,7 inch) en de Google Nexus 9. Case Logic zegt overigens dat alle tablets tot 18,8 x 1,5 x 26,7 cm in deze case passen.

Je kunt de tablet in drie horizontale posities vastzetten met behulp van uitsparingen die zich op de binnenkant van de bovenklep bevinden. De case is gemaakt van stevig polyurethaan en beschermt je tablet ook tegen stoten en zelfs tegen vallen.

De SureFit Folio 2.0 for 10″ Tablets kost minder dan 30 euro. Case Logic geeft er 25 jaar garantie op.

Conclusie

De Case Logic SureFit Folio 2.0 for 10″ Tablets is een stevig en handig alternatief voor de bedrijfseigen cases van tabletfabrikanten. Die passen misschien beter, maar ze zijn vaak ook (veel) duurder.

Adviesprijs: 29,99 euro

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content