Lang luisterplezier met draadloze koptelefoon

12/07/16 om 09:30 - Bijgewerkt op 08/07/16 om 08:54

Bron: Datanews

De Sennheiser PXC 550 Wireless is een nieuwe hoofdtelefoon waarmee je draadloos naar muziek kan luisteren tot wel dertig uur op één batterijlading volgens de fabrikant. De koptelefoon is ook uitgerust met Sennheisers NoiseGard technologie voor het onderdrukken van lawaai van buitenaf.

Lang luisterplezier met draadloze koptelefoon

Sennheiser PXC 550 Wireless © Sennheiser

De Sennheiser PXC 550 Wireless is een over-de-oren hoofdtelefoon die is uitgerust met Bluetooth 4.2 zodat je hem draadloos kan verbinden met smartphone of tablet. De PXC 550 Wireless ondersteunt ook Near Field Communication (NFC). Indien gewenst kan je de hoofdtelefoon ook met de bijgeleverde kabel gebruiken.

Na één keer opladen biedt de batterij tot dertig uur luisterplezier. De oorkussens zijn ontworpen op basis van Sennheisers ergonomisch onderzoek naar het menselijk oor voor de best mogelijke pasvorm. De PXC 550 Wireless weegt 227 gram.

De gratis CapTune app voor iOs en Android biedt naast een muziekspeler ook functies voor geluidsoptimalisatie.

Sennheiser PXC 550 Wireless is uitgerust met drie ingebouwde microfoons. Bij het voeren van telefoonngesprekken herkent en filtert de NoiseGard technologie al het omgevingsgeluid. Voor de bediening gebruik je aanrakingsgevoelige trackpads op de oorschelpen.

De PXC 550 Wireless heeft een opvouwbaar frame en kan je opbergen in het meegeleverde draagetui.

De Sennheiser PXC 550 Wireless hoofdtelefoon heeft een adviesprijs van 399 euro.

Bron: www.diskidee.be

Onze partners