Eric Goris wordt delivery manager bij Tobania

. © .
Luc Blyaert was hoofdredacteur bij Data News

Eric Goris wordt de delivery manager van de Digital Business Solutions van Tobania, het fusiebedrijf van Tobius en Saga Consulting.

Eric Goris zal de nieuwe afdeling Digital Business Solutions van Tobania in goede banen leiden. Deze unit zal zich toeleggen op innovatieve cloud- en weboplossingen. Tobania is pas onlangs opgericht als fusie van Tobius en Saga Consulting.

Eric Goris wordt delivery manager bij Tobania

Na zijn studies aan de KULeuven ging Eric Goris in de zomer van ’87 van start bij de Generale Bank als organisational manager, waar hij 7 jaar bleef. Goris was ook nog marketing manager van de internet dienstenleverancier Planet Internet. Bij Telindus was hij bijna 4 jaar aan de slag als customer services manager, van 1997 tot 2001. Daarna keerde hij terug naar de enterprise business, 5 jaar bij de verzekeringsgroep Winterthur en na de overname door Axa als it director project delivery, tot 2008. Bij Bpost was Eric Goris eerst ict applications services manager en vervolgens director ict services.

Even was Eric Goris recent ook te vinden bij de Christelijke Mutualiteiten waar hij aangetrokken was als cio. Aan dat verhaal kwam echter vroegtijdig een einde.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content