Fortino Capital pompt 20 miljoen euro in onkostensoftware

. © MarianVejcik (iStock)

Het investeringsbedrijf van Duco Sickinghe investeert stevig in MobileXpense, een Brussels bedrijf gespecialiseerd in onkostensoftware in de cloud.

De twintig miljoen euro moet de internationale uitbreiding versterken. Zo wil MobileXpense zijn sales en marketing en de productportfolio uitbreiden. Vandaag is het het bedrijf al bij 1.300 ondernemingen geïmplementeerd, maar het wil nu verder groeien bij middelgrote en grote bedrijven.

MobileXpense is geen start-up meer. Het Brusselse bedrijf werd al in 2000 opgericht door Xavier Deleval, ceo van het bedrijf, en Patrick Billiet. “We hebben een solide basis opgebouwd in softwareoplossingen voor onkostenbeheer, als resultaat van verschillende jaren hard werk buiten de schijnwerpers. Fortino Capital zal ons bijstaan in de volgende stappen om onze commerciële organisatie verder te versterken en onze productontwikkeling te versnellen.”

Fortino Capital is het investeringsbedrijf van twee ex-Telenetters Duco Sickinghe, Renaat Berckmoes en Matthias Vandepitte. Deze investering is de eerste van het nieuwe Digitaal Groeifonds dat 200 miljoen euro telt. Eerder investeerde Fortino onder meer in Teamleader, Bloomon en TrendMiner.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content