Volgens zowel Buzzfeed als 9to5Mac is het grote Apple-evenement van dit voorjaar op 15 maart. Op die dag moeten zowel de nieuwe 4-inch iPhone en de iPad Air 3 onthult worden.

Wat die nieuwe iPhone precies inhoudt is nog niet helemaal duidelijk, het enige wat zeker lijkt te zijn is dat hij kleiner is dan de laatste toestellen van Apple. Het zou om een iPhone 5SE gaan of een iPhone 6C. Deze kleinere iPhone is de opvolger van de iPhone 5c en zal beschikbaar komen als 16GB- en 64GB-model vanaf €509,- net zo duur als de iPhone 5s.

De iPad Air 3 zou gelijkenissen tonen met de iPad Pro, maar dan in een kleinere uitvoering. Hij zou iets dikker zijn dan de Air 2, maar hij krijgt wel betere speakers mee, een LED-flitser en de Smart Connector zit er ook in.

Daarnaast zou de Apple Watch 2 aan bod komen. Al valt daar weinig spectaculairs over te melden: het gaat om nieuwe horlogebandjes.

Volgens zowel Buzzfeed als 9to5Mac is het grote Apple-evenement van dit voorjaar op 15 maart. Op die dag moeten zowel de nieuwe 4-inch iPhone en de iPad Air 3 onthult worden. Wat die nieuwe iPhone precies inhoudt is nog niet helemaal duidelijk, het enige wat zeker lijkt te zijn is dat hij kleiner is dan de laatste toestellen van Apple. Het zou om een iPhone 5SE gaan of een iPhone 6C. Deze kleinere iPhone is de opvolger van de iPhone 5c en zal beschikbaar komen als 16GB- en 64GB-model vanaf €509,- net zo duur als de iPhone 5s.De iPad Air 3 zou gelijkenissen tonen met de iPad Pro, maar dan in een kleinere uitvoering. Hij zou iets dikker zijn dan de Air 2, maar hij krijgt wel betere speakers mee, een LED-flitser en de Smart Connector zit er ook in.Daarnaast zou de Apple Watch 2 aan bod komen. Al valt daar weinig spectaculairs over te melden: het gaat om nieuwe horlogebandjes.