De panne deed zich voor op zondag tussen 4u 's morgens en 11 uur in de voormiddag Belgische tijd. Verschillende meldingsites merkten op dat de website of de dienst niet bereikbaar waren op dat moment.

Dropbox zelf blijft vrij stil rond de panne. Tijdens de storing kwam er geen bevestiging of extra info. Nadien wist het bedrijf via zijn twitteraccount tegenover een gebruiker wel te bevestigen dat de problemen waren opgelost.

De opslagdienst is al enkele jaren bijzonder populair bij consumenten en kreeg daarom intussen ook al concurrentie van Google, Microsoft en Amazon die elk ook online cloudopslag deels gratis aanbieden. De laatste tijd probeert Dropbox ook een zakelijk publiek aan te spreken, onder meer met de recente overname van Clementine.

De panne deed zich voor op zondag tussen 4u 's morgens en 11 uur in de voormiddag Belgische tijd. Verschillende meldingsites merkten op dat de website of de dienst niet bereikbaar waren op dat moment.Dropbox zelf blijft vrij stil rond de panne. Tijdens de storing kwam er geen bevestiging of extra info. Nadien wist het bedrijf via zijn twitteraccount tegenover een gebruiker wel te bevestigen dat de problemen waren opgelost.De opslagdienst is al enkele jaren bijzonder populair bij consumenten en kreeg daarom intussen ook al concurrentie van Google, Microsoft en Amazon die elk ook online cloudopslag deels gratis aanbieden. De laatste tijd probeert Dropbox ook een zakelijk publiek aan te spreken, onder meer met de recente overname van Clementine.