Eerder hadden Amazon, LG, Sony, Ericsson en Nvidia zich al teruggetrokken. Andere bedrijven komen wel, maar op kleinere schaal. Zo houden de Chinese techbedrijven ZTE en TCL bijvoorbeeld geen persconferenties.

Het Mobile World Congress zelf gaat vooralsnog wel gewoon door. Maar mensen uit de stad Wuhan en omstreken, waar de uitbraak begon en nog altijd woedt, zijn niet welkom. Reizigers uit de rest van China moeten bewijzen dat ze in de twee weken voor het congres niet in China zijn geweest. Bij alle bezoekers aan de beurs zal ook de lichaamstemperatuur worden gemeten.

Het Mobile World Congress wordt van 24 tot en met 27 februari gehouden. De beurs trekt jaarlijks rond de honderdduizend bezoekers, die zich vergapen aan de nieuwste snufjes van ruim 2.800 exposanten.

Eerder hadden Amazon, LG, Sony, Ericsson en Nvidia zich al teruggetrokken. Andere bedrijven komen wel, maar op kleinere schaal. Zo houden de Chinese techbedrijven ZTE en TCL bijvoorbeeld geen persconferenties.Het Mobile World Congress zelf gaat vooralsnog wel gewoon door. Maar mensen uit de stad Wuhan en omstreken, waar de uitbraak begon en nog altijd woedt, zijn niet welkom. Reizigers uit de rest van China moeten bewijzen dat ze in de twee weken voor het congres niet in China zijn geweest. Bij alle bezoekers aan de beurs zal ook de lichaamstemperatuur worden gemeten.Het Mobile World Congress wordt van 24 tot en met 27 februari gehouden. De beurs trekt jaarlijks rond de honderdduizend bezoekers, die zich vergapen aan de nieuwste snufjes van ruim 2.800 exposanten.