Sinds begin deze maand neemt Michaël Trabbia de leiding van Orange Belgium over van Jean-Marc Harion. Daarbij wordt nu ook Alain Ovyn, tot nu toe chief customer service officer, benoemd tot chief transformation & digital officer. Hij moet het voormalige Mobistar digitaler, wendbaarder en efficiënter maken en wordt daarbij ook verantwoordelijk voor de operationele werking en IT.

Stéphane Janssens, tot voor kort purchasing director voor het bedrijf wordt als chief customer experience verantwoordelijk voor de klantervaring en krijgt zo de klantendienst onder zich. Werner De Laet, die sinds enkele jaren Orange Luxembourg leidt wordt chief wholesale & innovation.

Arnauld Castille, sinds 2013 hoofd mergers & aquisitions bij de Orange group, komt naar België en wordt de nieuwe cfo. Hij volgt daarin Ludovic Pech op die cfo wordt voor de Orange group in het Midden-Oosten en Afrika. Goed voor 116 miljoen klanten en een omzet van 6,4 miljard euro. Zowel Trabbia als voorzitter Jan Steyaert danken Pech voor zijn werk van de afgelopen drie jaar en verwelkomen Castille.

Orange Belgium herschikt ongeveer de helft van het directiecomité. Afgelopen zomer werd Ingrid Gonissen (ex-Xerox) aangetrokken als chief enterprise officer. De overige leden zijn Cristina Zanchi (chief consumer officer), Gabriel Flichy (cto), Paul-Marie Dessard (general secretary) en Isabel Carrion (chief people officer).

Sinds begin deze maand neemt Michaël Trabbia de leiding van Orange Belgium over van Jean-Marc Harion. Daarbij wordt nu ook Alain Ovyn, tot nu toe chief customer service officer, benoemd tot chief transformation & digital officer. Hij moet het voormalige Mobistar digitaler, wendbaarder en efficiënter maken en wordt daarbij ook verantwoordelijk voor de operationele werking en IT.Stéphane Janssens, tot voor kort purchasing director voor het bedrijf wordt als chief customer experience verantwoordelijk voor de klantervaring en krijgt zo de klantendienst onder zich. Werner De Laet, die sinds enkele jaren Orange Luxembourg leidt wordt chief wholesale & innovation.Arnauld Castille, sinds 2013 hoofd mergers & aquisitions bij de Orange group, komt naar België en wordt de nieuwe cfo. Hij volgt daarin Ludovic Pech op die cfo wordt voor de Orange group in het Midden-Oosten en Afrika. Goed voor 116 miljoen klanten en een omzet van 6,4 miljard euro. Zowel Trabbia als voorzitter Jan Steyaert danken Pech voor zijn werk van de afgelopen drie jaar en verwelkomen Castille.Orange Belgium herschikt ongeveer de helft van het directiecomité. Afgelopen zomer werd Ingrid Gonissen (ex-Xerox) aangetrokken als chief enterprise officer. De overige leden zijn Cristina Zanchi (chief consumer officer), Gabriel Flichy (cto), Paul-Marie Dessard (general secretary) en Isabel Carrion (chief people officer).