'Ik ga niet terug naar Twitter, ik blijf bij Truth', klonk het. De oud-president refereerde daarmee aan zijn eigen netwerk Truth Social, dat in februari gelanceerd werd. Trump zegt in de komende zeven dagen officieel zijn eigen account op het netwerk te beginnen.

'Ik hoop dat Elon Twitter koopt omdat hij verbeteringen zal aanbrengen, en hij is een goede kerel, maar ik blijf bij Truth', herhaalde Trump nog. Na de bestorming van het Capitool in januari 2021 door aanhangers van Trump, werd hij verbannen van Facebook, Twitter en YouTube.

Twitter maakte maandag bekend akkoord te zijn met de overname door Musk. De rijkste man ter wereld betaalt zo'n 44 miljard dollar (omgerekend 41 miljard euro) om de onderneming van de beurs te halen.

'Ik ga niet terug naar Twitter, ik blijf bij Truth', klonk het. De oud-president refereerde daarmee aan zijn eigen netwerk Truth Social, dat in februari gelanceerd werd. Trump zegt in de komende zeven dagen officieel zijn eigen account op het netwerk te beginnen.'Ik hoop dat Elon Twitter koopt omdat hij verbeteringen zal aanbrengen, en hij is een goede kerel, maar ik blijf bij Truth', herhaalde Trump nog. Na de bestorming van het Capitool in januari 2021 door aanhangers van Trump, werd hij verbannen van Facebook, Twitter en YouTube.Twitter maakte maandag bekend akkoord te zijn met de overname door Musk. De rijkste man ter wereld betaalt zo'n 44 miljard dollar (omgerekend 41 miljard euro) om de onderneming van de beurs te halen.