Van de buitenkant is de voorkant iets aangepast, omdat het luchtfilter nu ontbreekt. Dit zat er puur voor de sier, want is niet nodig in een elektrische wagen. Door de aanpassing lijkt hij iets meer op de Model X. Ook de koplampen hebben een kleine transformatie doorgemaakt.

Binnenin is het luchtfilter vernieuwd, want hij heeft de extreme versie van de Model X meekregen. Hiermee kunt u een aanval van biologische wapens overleven. Hij is tien keer groter dan in een normale wagen en kan 99,97 procent van de kleine deeltjes filteren.

De standaardoplader heeft ook een verbetering doorgemaakt. Die gaat van 40 naar 48 ampère, waardoor de accu wat sneller op zal laden.

Geen 100 kWh

Eerder werd ook gedacht dat een nieuwe versie van de Model S op de markt zou komen met een groter bereik. Nu zit de maximale accu op 90 kWh, maar een 100 kWh ligt in de lijn der verwachting maar komt (nog) niet op de markt.

Ter vergelijking de vorige versie van de Model S:

Tesla
© Tesla
Van de buitenkant is de voorkant iets aangepast, omdat het luchtfilter nu ontbreekt. Dit zat er puur voor de sier, want is niet nodig in een elektrische wagen. Door de aanpassing lijkt hij iets meer op de Model X. Ook de koplampen hebben een kleine transformatie doorgemaakt.Binnenin is het luchtfilter vernieuwd, want hij heeft de extreme versie van de Model X meekregen. Hiermee kunt u een aanval van biologische wapens overleven. Hij is tien keer groter dan in een normale wagen en kan 99,97 procent van de kleine deeltjes filteren. De standaardoplader heeft ook een verbetering doorgemaakt. Die gaat van 40 naar 48 ampère, waardoor de accu wat sneller op zal laden.Geen 100 kWhEerder werd ook gedacht dat een nieuwe versie van de Model S op de markt zou komen met een groter bereik. Nu zit de maximale accu op 90 kWh, maar een 100 kWh ligt in de lijn der verwachting maar komt (nog) niet op de markt.Ter vergelijking de vorige versie van de Model S: