Apple bevestigt komst van officiële Apple Store naar België

© Belga
Michael Ilegems Chef van Knack Focus en KnackFocus.be

Apple heeft bevestigd wat al langer gefluisterd wordt: dat er een Apple Store geopend zal worden in ons land. ‘We kijken er naar uit om de unieke retailervaring van Apple naar onze klanten in België te brengen’, liet Apple aan De Standaard weten.

Apple had het eigenlijk al verklapt, maar lijkt het nu ook echt bevestigd te hebben: er komt een officiële Apple Store in België.

‘We kijken er naar uit om de unieke retailervaring van Apple naar onze klanten in België te brengen’, liet Apple per e-mail weten aan de krant De Standaard.

Brussel

Over de exacte locatie van de Apple Store werd met geen woord gerept, maar wellicht komt de winkel langs de Guldenvlieslaan in Brussel, in het woonwinkelgebied Le Toison d’Or. Daar nam een lezer van de onofficiële site met Applenieuws One More Thing in februari al foto’s van een met zwarte panelen omheind gebouw – de Apple Store die in aanbouw is, claimde hij.

Nieuwe vacatures

Ook heeft Apple vandaag (20 mei) op zijn website veertien nieuwe vacatures geplaatst voor retailfuncties in België.

De Belgische winkel zou in de herfst van dit jaar geopend worden.

Apple verkoopt al sinds de vroege jaren tachtig elektronica in België, maar doet dat tot op heden via lokale resellers – de bekendste zijn Easy-M en Switch.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content