Netlog-oprichters bouwen aan nieuwe start-up

Kristof Van der Stadt
Kristof Van der Stadt Hoofdredacteur bij Data News

Internetondernemers en Netlog-oprichters Lorenz Bogaert en Toon Coppens werken mee aan een nieuwe Gentse start-up. “Realo wil de online wereld van vastgoed helemaal veranderen”, zeggen ceo Maarten Vandenbroucke en Lorenz Bogaert.

Veel willen internetondernemers Lorenz Bogaert (Twoo) en Maarten Vandenbroucke (Gatewing) nog niet kwijt over de nieuwe start-up die ze samen met Toon Coppens – medeoprichter van Netlog – op poten aan het zetten zijn. “Laat het ons er op houden dat we met Realo de online wereld van vastgoed helemaal willen veranderen”, zegt Lorenz Bogaert.

Realo is nog maar enkele maanden actief en is momenteel nog volop aan het rekruteren. “We zoeken heel gespecialiseerde profielen en gaan erg kritisch te werk”, zegt Maarten Vandenbroucke die ceo van het opstartbedrijf is. Wie de jobomschrijving van de vacatures bekijkt – onder meer php-ontwikkelaars, grafische designers en software-ontwikkelaars voor alle mobiele platformen – ziet meteen dat de ambities niet min lijken, verder reiken dan België en dat het bedrijf mikt op “miljoenen gebruikers”.

Geen band met Massive Media

Realo is overigens géén spin-off van Twoo.com of nieuw project binnen de Massive Media groep die zoals bekend ondertussen in handen is van het Franse Meetic. Realo – met hoofdzetel in Gent – is een aparte start-up die helemaal los staat van Massive Media, klinkt het. Wanneer Realo commercieel precies van start hoopt te gaan, willen beide heren liever nog niet kwijt. Maar over enkele maanden zou er wel meer duidelijkheid over het nieuwe project moeten komen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content