Daan De Wever neemt de leiding van Destiny over

Daan De Wever, Managing director en medeoprichter Destiny. © Destiny

Marc Destrée stapt op als managing director van telecomprovider Destiny. Hij wordt opgevolgd door medeoprichter Daan De Wever. Intussen komt Jo Van Gorp in de Raad van Bestuur.

Daan De Wever richtte Destiny samen met zijn broer (en huidig cto) Samuel op in 2008. Een jaar later werd Marc Destree aangetrokken als ceo. Daan De Wever werd zo verantwoordelijk voor business development.

Vandaag doet doet Destree een stap opzij om meer tijd met zijn familie door te brengen, al blijft hij actief als aandeelhouder binnen het bedrijf. In de Raad van Bestuur wordt hij opgevolgd door Jo Van Gorp.

Met die laatste haalt Destiny opnieuw een pak ervaring in huis. Van Gorp was eerder onder meer ceo bij Level 3, vicepresident en bestuurslid bij Telenet, even coo bij Right Brain Interface en ceo en medeoprichter van Dacentec. Momenteel is Van Gorp coo van documentbeheerder Arco Information.

Destiny kon de afgelopen jaren regelmatig interessante partnerschappen afsluiten, onder meer met Easy-M, het zweedse Telepo en Eurofiber (toegang tot dark fiber). Ook nu zijn de ambities er niet minder op: “We hoorden de voorbije vijf jaar steeds bij de snelst groeiende bedrijven binnen onze sector, maar zijn van plan het de komende jaren nog beter te doen,” aldus De Wever. “De telecomsector verandert zeer snel en heeft absoluut geen respect voor de traditionele businessmodellen, enkel voor innovatie. In deze snel veranderende sector is het onze ambitie en taak om onze klanten te begeleiden naar een mobiele wereld en naar de cloud.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content