Draadloos muziek beluisteren

Pioneer brengt een serie luidsprekers op de markt die zijn uitgerust met AirPlay, DLNA en ingebouwde Wi-Fi voor draadloos luisterplezier.

Pioneer brengt een serie luidsprekers op de markt die zijn uitgerust met AirPlay, DLNA en ingebouwde Wi-Fi voor draadloos luisterplezier. Een van de modellen is ook spatwaterdicht en heeft een herlaadbare batterij voor gebruik buitenshuis.


De Pioneer XW-SMA1, XW-SMA3 en XW-SMA4 zijn Wireless Dirct luidsprekersystemen met AirPlay-technologie om audiobestanden in hoge kwaliteit van op een Mac, pc, iPad, iPod touch of iPhone te streamen zonder kabels en zonder dat je het mobiele toestel in een dock moet plaatsen. Muziek streamen via Android toestellen met DLNA wordt ook ondersteund.


De XW-SMA1 is een compact instapmodel, terwijl de XW-SMA4 een krachtiger luidspreker met subwoofer is. De Pioneer XW-SMA3 is uitgerust met een herlaadbare batterij en is ook spatbestendig zodat je deze luidspreker ook buitenshuis kan gebruiken. De nieuwe luidsprekers van Pioneer hebben ook USB- en AUX-aansluitingen om mobiele toestellen aan te sluiten om rechtstreeks muziek af te spelen. Bovendien wordt het via USB aangesloten mobiele toestel ook opgeladen.


De luidsprekersystemen zijn uitgerust met twee mid-range drivers, een tweeter en een centrale basreflexpoort. De Pionieer XW-SMA4 heeft een extra tweeter en een krachtige subwoofer voor diepere bassen. De bediening van deze minimalistisch vormgegeven speakers gebeurt via aanraakgevoelige knoppen die zijn ingewerkt in de behuizing van de luidsprekers of via de infrarode afstandsbediening.


De Pioneer XW-SMA1 (leverbaar vanaf augustus) en XW-SMA3 (leverbaar vanaf september) zijn verkrijgbaar in zwart en wit voor een adviesprijs van respectievelijk 249 euro en 329 euro. De Pioneer XW-SMA4 is alleen in het zwart verkrijgbaar vanaf augustus voor een adviesprijs van 379 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content