HP rust laptop uit met Leap Motion Controller

HP lanceert een speciale versie van de Envy 17 laptop die je dankzij de ingebouwde Leap Motion-controller ook kan bedienen met handbewegingen.

De Leap Motion Controller is een klein apparaatje dat interactie met een beeldscherm mogelijk maakt zonder dat je het scherm dient aan te raken. De sensor kan de bewegingen van handen en afzonderlijke vingers detecteren. Ook herkent de Leap Motion zaken die je vasthoudt, zoals een pen. De Leap Motion is al enkele maanden verkrijgbaar en kost 74,99 euro.


HP lanceert met de Envy 17 Leap Motion Special Edition de eerste laptop met een Leap Motion Controller ingebouwd. De ingebouwde bewegingssensor is 70 percent kleiner dan het losstaande apparaatje en is rechts onder het toetsenbord verwerkt in de Envy 17. In de Airspace appstore staan een hele reeks toepassingen waarbij je de Leap Motion Controller kan gebruiken.


De Leap Motion editie van de Envy 17 is uitgerust met een 17,3-inch beeldscherm met een resolutie van 1920 x 1080 pixels. De laptap draait op een vierde generatie Intel Core i7 Haswell-processor en heeft 8 GB RAM. De harde schijf heeft een opslagcapaciteit van 1 TB.


De HP Envy 17 Leap Motion Special Edition is in de Verenigde State te koop vanaf 16 oktober voor een een adviesprijs van $ 1.049,99. Of deze laptop ook in de Benelux te koop zal zijn is onduidelijk


Bron: www.diskidee.be

Partner Content