Polaroid-Mod voor Moto Z smartphones

Motorola Polaroid Insta-Share Printer MotoMod © Motorola

Bezitters van een smartphone uit de Motorola Moto Z-serie kunnen dankzij een Mod die ze op hun toestel vastklikken foto’s rechtstreeks afdrukken op een printertje verbonden met hun toestel.

De Motorola Polaroid Insta-Share Printer MotoMod tovert een Moto Z smartphone om tot een Polaroid-camera. Deze iconische fotocamera, die 70 jaar geleden het licht zag, kan meteen na het maken van een foto deze ook ontwikkelen en afprinten op speciaal fotopapier.

Motorola biedt voor de serie Moto Z smartphones diverse zogenaamde Mods aan. Moto Mods zijn accessoires die je bevestigt aan de connector achter op het toestel om nieuwe functies toe te voegen, zoals een extra accu, een handheld gaming console of de JBL SoundBoost Moto Mod.

Met de nieuwe Polaroid Insta-Share Printer MotoMod van Motorola verander je de smartphone in een fotoprinter. Ook foto’s van Facebook, Instagram en Google kan je zo eenvoudig afdrukken.

De Polaroid Insta-Share Printer MotoMod imiteert het design van een klassieke Polaroid-camera en heeft ook een fysieke knop waarmee je de camera activeert.

Je drukt de foto’s af op het Polaroid Premium Zink Zero-Ink papier in 2 x 3 inch of 7,6 x 5 cm formaat. Je kan tevens randen en filters toevoegen aan de beelden en dankzij de zelfklevende achterkant kan je de foto’s ook overal opplakken.

De 500 mAh batterij van de Polaroid Mod is goed voor twintig afdrukken op één acculading.

De nieuwe Motorola Polaroid Insta-Share Printer MotoMod is vanaf januari 2018 beschikbaar voor een adviesprijs van 169 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content