Getronics klaar met overname Colt’s managed cloud business

. © .

Getronics Family heeft de overname van de managed cloud business van Colt afgerond. De huidige en overgenomen clouddiensten komen zo samen in een nieuw aanbod.

De nieuwe cloudportfolio gaat voortaan onder de naam Managed Cloud Services door het leven. Tegelijk is de overname het begin van een samenwerking tussen Getronics en Colt waarbij die clouddiensten worden aangeboden aan klanten van Colt en waarbij ze gebruik maken van het netwerk en de spraak- en datacenteroplossingen van Colt. De bedoeling is om zo ‘Workspace as a Service’-mogelijkheden aan te bieden in toegewijde, gedeelde of openbare cloudservices.

“Deze nieuwe overeenkomst is belangrijk voor Getronics omdat het onze voortdurende groeistrategie opnieuw bevestigt”, zegt Getronics-ceo Mark Cook in een verklaring. “Bovendien wordt hiermee ons bereik op de Europese markt aanzienlijk vergroot, zowel in bijkomende klanten als in mogelijkheden. We heten onze nieuwe klanten en medewerkers van harte welkom bij de Getronics Family en bieden hen graag dit sterke platform, voor onze wederzijdse aanhoudende groei.”

Bij de overname, die in november werd aangekondigd, zijn zo’n 600 klanten betrokken in 11 landen met datacenteractiviteiten in 12 Europese locaties. Voor de Getronics Family, bestaande uit Getronics, GWA en Connectis, is het al de zesde overname sinds de groep zelf werd overgenomen door investeringsgroep Aurelius.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content