Guardsquare valt opnieuw in de prijzen

Heidi Rakels (Guardsquare).

Het bedrijf van Heidi Rakels – dit jaar door Data News uitgeroepen tot ICT Woman of the Year – en Roel Caers valt opnieuw in de prijzen. Guardsquare krijgt de ‘Prijs van de Vlaamse Regering voor de Scale-up van het Jaar’.

De prijs werd gisterenavond uitgereikt tijdens een ceremonie, waar ook de Onderneming van het Jaar bekend gemaakt werd. Die titel – die al voor de 25ste keer uitgereikt werd – gaat dit jaar naar Kinepolis. Maar de ‘Prijs van de Vlaamse Regering voor de Scale-up van het Jaar’ gaat dus naar het Leuvense Guardsquare dat inzet op beveiligingstechnologie voor mobiele applicaties. De scale-up uit Leuven haalde het voor andere technologiebedrijven als Intracto, Lansweeper en Silverfin. Vorig jaar viel de eer aan Ontoforce te beurt.

Op het Data News She Goes ICT event begin dit jaar werd Heidi Rakels ook al verkozen tot ICT Woman of the Year. En ook internationaal krijgt Guardsquare heel wat aandacht. Maandagavond werd ook al het IT-bedrijf EASI uit Nijvel bekroond tot ‘Entreprise de l’Année’ of de Franstalige Onderneming van het Jaar. CluePoints uit Louvain-la-Neuve kreeg maandag de prijs van ‘Scale-up de L’Année’, als meest beloftevolle groeier uit Franstalig België. EY organiseerde de wedstrijd, samen met BNP Paribas Fortis en De Tijd.

Partner Content