Kaartenproducent neemt meerderheidsbelang in Into IT Applications

. © .

De Dioss Groep neemt een aanzienlijk belang in het softwarebedrijf Into IT Applications. Dat moet het marktaandeel van Dioss een boost geven

De Dioss Groep neemt een aanzienlijk belang in het softwarebedrijf Into IT Applications. Dat moet het marktaandeel van Dioss een boost geven.

Dioss is actief op de markt van kunststofbedrukking en focust zich onder meer op plastic kaarten. Into IT Applications specialiseert zich onder meer in data maangement systemen, smartcard- technologie en getrouwheidsprogramma’s en software voor e-signing en e-ID integratie. Het bedrijf is een fusie tussen technovisie en ArrowUp.

Het belang in het IT-bedrijf kwam er na eerdere samenwerkingen. “Gezamelijke projecten in het verleden, waaronder recentelijk het loyalty-programma van de Gezinsbond, hebben de complementariteit tussen beide bedrijven ruimschoots bewezen waardoor een meer doorgedreven vorm van samenwerking niet meer dan logisch was” aldus Jean Claeys, managing director INTO IT Applications.

Het meerderheidsbelang gaat wel niet over de infrastructuurafdeling, dat opereert als Into IT Systems & Security. Zij blijven net zoals vroeger autonoom bestaan.

Doel van de verregaande samenwerking is om het marktaandeel van Dioss te verhogen in de grafische markt en die van de plastic cards, met smart cards in het bijzonder.Dioss wil ook data-integriteit naar de grafische sector brengen. Tegelijk worden de activiteiten van Into IT Applications verder uitgebouwd.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content