KBC in zee met Amplexor

© belga

Amplexor sluit een structureel partnerschap met KBC. De bank & verzekeraar zal een deel van zijn digitale projecten kunnen uitbesteden aan het leuvense agentschap.

De eerste samenwerking tussen de twee dateert al van 2005 maar wordt nu in een concrete samenwerking gegoten. “De komende jaren zullen we het IT-departement van KBC de resources en de skills leveren voor de ontwikkeling van web content managementplatforms in Drupal en Adobe Marketing Cloud,” zegt Lode Vandermeulen, sales manager bji Amplexor.

“Amplexor heeft zich steeds een betrouwbare en flexibele partner getoond”, licht Luc Pauwels, CIO Belgium bij KBC Bank & Verzekering, toe. “Om KBC’s ambities in de digitale wereld, waarin interacties en informatiedeling met klanten cruciaal zijn, waar te maken, beslisten we om over te schakelen naar modernere digitale platformen.”

Een waarde van het contract kan Vandermeulen niet meegeven omdat het om een overeenkomst van onbepaalde duur waarbij afhankelijk van de projecten mensen van Amplexor bij KBC aan de slag gaan. “Op dit moment gaat het om een zestiental mensen, maar dat kunnen er meer of minder zijn in de toekomst,” zegt Vandermeulen aan Data News. Daarbij gaat het vooral om mensen met kennis van Adobe Experience Manager (AEM) en Drupal.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content