Kristof Van der Stadt nieuwe hoofdredacteur Data News

Kristof Van der Stadt, hoofdredacteur van Data News. © .

Witte rook ter hoogte van de redactielokalen van Data News. Kristof Van der Stadt leidt voortaan de redactie van het blad.

Voor de lezers van het blad en de website van Data News is hij geen onbekende. Kristof Van der Stadt werkt al sinds eind 2007 voor Data News, eerst als journalist en later als redactiecoördinator.

Voor hij bij Roularta aan boord kwam werkte hij freelance voor B2C en B2B-publicaties. Tussen 1999 en 2007 was hij aan de slag bij Netwerk, toen uitgegeven bij De Persgroep, waar bij begon als redacteur en doorgroeide tot eindredacteur.

Van der Stadt is 37 jaar, is gelukkig getrouwd met Anneleen en heeft twee kinderen. Hij volgt Luc Blyaert op die eind december het bedrijf verliet na een herstructurering van de redactie.

“Data News blijft ook in 2015 sterk de nadruk leggen op it-nieuws. Belgisch en internationaal nieuws dat relevant is voor zowel de bedrijvenmarkt als de digitale consument. De focus verschuift daarbij weliswaar van print naar online. In onze maandelijkse printnummers zal Data News telkens één centraal thema belichten, aangevuld met sterke dossiers en artikelen.” Aldus onze kersverse editor-in-chief.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content