Merknaam Belgacom verdwijnt en maakt plaats voor Proximus

© IMAGEGLOBE
Luc Blyaert was hoofdredacteur bij Data News

Op 29 september verdwijnt de merknaam Belgacom en wordt Proximus het enige hoofdmerk. Product- en domeinnamen maar ook email-adressen zullen aangepast worden.

Belgacom zal als merknaam verdwijnen uit het straatbeeld. Het nieuwe logo is al bekend, maar er komt veel meer bij kijken. Alle communicatie gaat verder onder de naam Proximus. Zo wordt er voortaan niet meer gesproken over Belgacom TV, maar over Proximus TV. De naam Belgacom wordt ook gedumpt op alle sportzenders, zoals Belgacom 11. Voortaan wordt enkel nog het getal gebruikt.

Alle publieke websites van belgacom.be worden proximus.be en ook alle e-services zullen voortaan onder deze domeinnaam doorgaan. Elke nieuwe klant krijgt voortaan ook een @proximus.be e-mail. De huidige @skynet.be zullen ook de keuze krijgen om @proximus.be te hanteren. De nieuwe b-boxen van Proximus maken ook hun opwachting, maar eerst moet de voorraad Belgacom b-boxen nog aan de man gebracht worden.

Ook de naam Belgacom FON ‘Wif-Fi hotspots’ verdwijnt. De lijst met beschikbare netwerken vind je voortaan onder Proximus FON.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content