Nooit meer lege telefoon door draadloze powerbank in tassen van Samsonite

© Reuters
Wim Kopinga Freelance journalist

Om altijd bereikbaar te blijven heeft Samsonite een reeks tassen gecreëerd waar een draadloze powerbank in zit. Hij is ook te gebruiken met een kabel.

Powerbanks doemen sinds de Pokémon Go-hype steeds meer op in het straatbeeld. Jongeren lopen met een draadje uit hun broekzak aan hun telefoon rond terwijl ze de populaire AR-game spelen. Maar op de zakelijke markt is er ook zeker behoefte aan een volle batterij onderweg. Daarom ontwikkelde Samsonite een reeks tassen met draadloze powerbank.

Daarvoor werkte het bedrijf samen met IDT dat een kleine en lichte powerbank creëerde die in de tas geïntegreerd kan worden. Door de plek waar uw telefoon geplaatst kan worden waar de powerbank zich in de tas bevindt maken de twee draadloos contact, doordat ze door de plaatsing tegen elkaar aankomen.

De powerbank heeft een capaciteit 6.000 mAh, wat erop neerkomt dat een telefoon drie keer opgeladen kan worden. Ook zit er een usb-ingang in, wat betekent dat er ook een tablet gelijktijdig opgeladen kan worden.

Het eerste model is al langer op de markt, maar Samsonite wil zich volgend jaar ook meer op de vrouwelijke professional gaan richten. Halverwege 2017 komt de ‘Lady Tech Collection’ op de markt.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content